Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Michala Zelenky

1. 11. 2013 | Televizní tipy
Talentovaného herce sužuje velmi vážná nemoc synka i podvodník, jenž ho přivedl až na hranici existenčního minima. Jak čelí nepřízni osudu? Uvidíte v pořadu 13. komnata Michala Zelenky.

Michal Zelenka je talentovaný herec, jehož osud odvedl z prken, která znamenají svět. Muž, který byl brutálně oklamán a obrán o peníze. Ale především milující tatínek, který se dnes a denně bojí o život svého nemocného dítěte.

V pořadu 13. komnata Michala Zelenky se dozvíte, že se narodil v Lidicích, kam se s manželkou a synem po letech vrátil. Zahrál si i ve stejnojmenném filmu. Už v šestnácti letech účinkoval ve Vinohradském divadle a záhy se dostal na pražskou DAMU a ke spoustě 13. komnata Michala Zelenkydivadelních i televizních rolí, zejména v Činoherním klubu, který musel po letech pro nedostatek rolí a z něho plynoucích depresí opustit. Avšak po čase ho i v angažmá divadla ABC a po úspěšných seriálech (např. Vyprávěj) sužoval pocit vyhoření.

V pořadu 13. komnata Michala Zelenky se dozvíte, že divadlo proto opustil a našel si jiné zaměstnání. V roce 2008 se mu narodil prvorozený syn Vojta a za dva roky přibyl Kryštof, u kterého lékaři zjistili fatální onemocnění – cystickou fibrózu. Nemoc je sice léčitelná, ale zatím nevyléčitelná. Život se kvůli striktním hygienickým i stravovacím pravidlům a velké časové zátěži i finanční nákladnosti léčby obrátil Michalovi i jeho ženě naruby.

Žili s rodinou v Praze v poměrně malém bytě, proto se rozhodli postavit si domek v Lidicích, blíž k Michalovým rodičům. Peníze z prodeje bytu poukázali do advokátské kanceláře do doby zápisu na katastru, jenže jejich peníze advokát zpronevěřil; Zelenkovi je dodnes nedostali zpět, byť podali hromadnou žalobu s dalšími padesáti rodinami. Žijí na půdě domku Michalových rodičů a trápí je pocit bezpráví. Jak se jim daří najít dostatek energie a radosti? Jakou šanci mají, že jednou odemknou svůj vysněný dům?

Pořad 13. komnata Michala Zelenky uvidíte 1.11. 2013 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Michala Zelenky:

13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
13. komnata Michala Zelenky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
skutečně 13. komnata! Hodně síly k překonávání.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles