Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Olgy Šípkové

8. 03. 2013 | Televizní tipy
Podívejte se na pořad 13. komnata Olgy Šípkové! Olga Šípková chtěla být učitelkou, toužila po klidném životě a velké spokojené rodině. Jenže osud zamíchal kartami jinak. Během studií jí učaroval sportovní aerobic a úspěchy v něm ji katapultovaly mezi hvězdy. Olga Šípková se stala mistryní republiky, Evropy a pak i světa. Točila výukové programy, chystala lekce cvičení, vystupovala v médiích.

Olga Šípková se celé dny nezastavila, tvrdě na sobě pracovala, jako trenér jí pomáhal její manžel. Pak se pustila v tom, co jí šlo a těšilo, do podnikání. Založila si vlastní fitness studio. A celé dny zase pro změnu Olga Šípková řešila provozní a ekonomické otázky ve firmě.  Do toho přišla nemoc obou rodičů. Těžce snášela jejich odchod. Ze všeho se Olga Šípková začala cítit unavená a přidal se i pocit vyhoření.

13. komnata Olgy ŠípkovéV pořadu 13. komnata Olgy Šípkové se dozvíte, že se snažila najít vnitřní klid. Myslela si, že prázdnotu zaplní narození druhého dítěte. Jenže právě po něm se její stav začal zhoršovat. Přišla nespavost, úzkost, deprese... Olga Šípková nezvládala práci ve studiu a pak už se ztrácela i v roli manželky a matky. Přestože ji se vším pomáhal manžel a ona si mohla užívat v klidu života a rodiny, úleva nepřicházela. Její tělo zvyklé na neustálou dřinu a stres, si najednou nevědělo rady.

Olga Šípková vyhledala pomoc u kořenářky
, ale ani po třech letech se nic nezměnilo. Nakonec ji kamarádka možná za minutu dvanáct odvedla k psychiatrovi, který Olze předepsal antidepresiva. Ta zabrala a pomohla i rodina. Olga Šípková zjistila, že musí být aktivní. Volný čas zaplnila sportem, kurzy keramiky, ručními pracemi i čtením. A začala se znovu usmívat.

13. komnata Olgy Šípkové je příběhem ženy, která ví, jak zrádné mohou být deprese a rozhodla se o nich mluvit hlavně proto, aby pomohla těm, kteří je nepoznají nebo s nimi nedokáží bojovat. Pořadem 13. komnata Olgy Šípkové vás provede Tomáš Voženílek.

Pořad 13. komnata Olgy Šípkové uvidíte 8.3. 2013 od 20.55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Olgy Šípkové:

13. komnata Olgy Šípkové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !