Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe 19.2. 2015

19. 02. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 19.2. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 19.2. 2015:


Český Krumlov je krásné město, které láká davy turistů. Nabídka zdejších restaurací se však ve velké většině krásnou nazvat nedá a nikoho příliš neláká. Ve městě je samozřejmě několik restaurací s kvalitní kuchyní, ale když přihlédneme k množství restaurací, které zde jsou, je to opravdu mizivé procento. K těm "lepším" restauracím se dá řadit i Pizzerie Latrán, příjemná restaurace s 50 místy v renesančním domě, ve starobylém centru města. Zdejší pizza, pečená na dřevě, je ve městě a okolí vyhlášená. Bohužel ostatní italský repertoár restaurace si příliš věhlasu nezískal.

Ano šéfe 19.2. 2015Majitelem restaurace je pan Jaromír Boháč. Jeho společnost nevlastní pouze tuto pizzerii, ale i 3 další krumlovské restaurace a agenturu, která pořádá řadu místních festivalů. Proto svěřil provoz restaurace do rukou provozní, tou je energická slečna Lucie Reinerová. Dvanáct let pracovala v Německu v gastronomii a má o ní prý velmi podobné představy jako Zdeněk Pohlreich. Nastoupila do funkce provozní vedoucí v květnu 2009 a od té doby se snaží v pizzerii o gastronomii tak, jak má být.

Bohužel se jí to ne vždy daří. Kuchaři mají podle ní na vše svůj názor a vše si dělají po svém, a tak prosadit nějaké změny je hodně těžké. Vzhledem k tomu, že její bratr je kuchař se zkušenostmi ze zahraničí, přizvala ho ke spolupráci. Několik odpolední strávil v podniku a snažil se zdejší personál něčemu přiučit. Něco se zlepšilo, ale pořád to není ono. Proto se Lucie rozhodla oslovit Zdeňka Pohlreicha.

Zdeňkova pomoc Pizzerii Latrán by měla spočívat hlavně v tom, že pomůže prosadit provozní Lucii její představy o kvalitě jídel v restauraci. Jídelní lístek nabízí kromě pizz i řadu dalších italských jídel. Většina těchto pokrmů je však "počeštěná". Ve spoustě jídel je smetana nebo sýr. A právě tato část "produkce" pokulhává v kvalitě za průměrem.

Během návštěvy se Zdeněk zaměří na to, aby se tato italská jídla připravovala ze správných surovin a správným postupem. Jak si svérázný šéf poradil s tímto nelehkým úkolem? Nenechte si dnes večer ujít reprízu oblíbeného pořadu Ano, šéfe! na Primě!

Nenechte si 19.2. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 19.2. 2015:

Ano šéfe 19.2. 2015
Ano šéfe 19.2. 2015
Ano šéfe 19.2. 2015
Ano šéfe 19.2. 2015
Ano šéfe 19.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda