Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe 5.2. 2015

5. 02. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 5.2. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 5.2. 2015:


Kavárnu s restaurací Fantazie v centru Benešova vlastní a provozuje 1,5 roku Klára Zárubová, vystudovaná sládková, která si tak splnila svůj sen. Původní záměr mít nekuřáckou kavárnu se rozšířil i o nabídku ze stálého jídelního lístku, včetně poledního menu. S manželem do objektu investovali zhruba 2,5 milionu korun a provoz každý měsíc dotují (!) až do výše 70 tisíc korun.

Ano šéfe 5.2. 2015Restaurace má celkem moderní výraz, horší je to už s kvalitou jídla a obecně s nabídkou. Paní majitelka si nechala vytvořit menu od externího spolupracovníka, prý proto, že kuchaři jsou laxní a sami nejsou ochotni cokoliv vymyslet. Přestože je paní Klára přesvědčená, že vaří dobře, sama se rozhodla obrátit na Zdeňka Pohlreicha se žádostí o pomoc a vyřešit situaci v kuchyni. Přijatelný provoz, který by mohl restauraci utáhnout, má pouze během poledne, ale večeří se prodává žalostně málo.

Je připravená i na možnost, že kuchaři nezvládnou žádoucí přístup a bude se muset poohlédnout jinde. V tom jí pomáhá a podporuje její otec, který v současnosti působí na pozici provozního a vedoucího kuchyně. Ačkoliv je původní profesí kovoobráběč, věří ve své schopnosti a zkušenosti dovedně vařit a jako jediný dohlíží a důrazně "šlape" na personál v kuchyni, aby jídlo bylo kvalitní. Restaurace je jedinečná v tom, že je striktně nekuřácká, jako kavárna nabízí kvalitní výběr kávy a vlastní cukrářské výrobky.

V porovnání s konkurencí ale zapadne do šedi všedních provozoven, především nabídkou jídel, snad jen s tím rozdílem, že je v interiéru relativně stylově vyhraněná. Zakázka pro Zdeňka by se dala charakterizovat jako pomoc s konceptem, výrazná pomoc s nabídkou a kvalitou jídel a tím pádem i řešení problému s večerní návštěvností. Nenechte si ujít reprízu oblíbené kuchařské show se svérázným šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem, při jejímž sledování se zaručeně nejen pobavíte, ale zároveň i nenásilným způsobem načerpáte užitečné rady.

Nenechte si 5.2. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 5.2. 2015:

Ano šéfe 5.2. 2015
Ano šéfe 5.2. 2015
Ano šéfe 5.2. 2015
Ano šéfe 5.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice