Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe! – Vídeň

3. 09. 2018 | Televizní tipy
Populární pořad Ano, šéfe!, který se začal natáčet v roce 2008 a na obrazovkách TV Prima se poprvé objevil o rok později, míří do finále. I v šesti posledních premiérových dílech se Zdeněk Pohlreich vypraví do nejrůznějších koutů republiky pomoci nefungujícím a neprosperujícím hospodám a restauracím.

Provozovatel hospody Vídeň Arnošt Petráň zkusil za svůj život ledacos. Dokonce se vydal i na dráhu zločinu – jeho přímo výtvarný pokus o realistické překreslení stokorun mu ale vynesl akorát pět let natvrdo. Teď už však napravený padělatel peněz seká latinu a vede hospodu v Luži. Je kuchař-amatér, tak zkouší vařit vše, co mu kdo doporučí nebo co kde ochutná.

Ano, šéfe! - Vídeň
„Padělá“ přitom jednu světovou kuchyni za druhou, a navíc je přesvědčen o tom, že jen on má pravdu. Dokáže Šéfa poslechnout?



Druhý díl poslední série pořadu

Ano, šéfe! sledujte 3. září 2018

ve 21.30 hodin na Primě




Zdroj, foto: Prima




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe! – Vídeň:

Ano, šéfe! – Vídeň
Ano, šéfe! – Vídeň
Ano, šéfe! – Vídeň
Ano, šéfe! – Vídeň
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !