8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích

6. 10. 2016 | Televizní tipy
Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...

Ano, šéfe –6.10. 2016:


Tentokrát se vypravíme na Šumavu do zámku Kněžice, jehož majiteli jsou paní Jette Boel a její manžel Niels Brochner (honoraer konsul Danmark). Manžel paní Jette si Českou republiku oblíbil, a tak tu koupil chátrající zámek, ve kterém byl původně dlouhá léta dům pro seniory. Celý zámek přestavěl a udělal z něj luxusní ubytování s restaurací. Zámek leží v překrásném prostředí, přímo na turistické značce. Koncept, který manželé sledovali, byl od začátku zaměřený pouze na dánskou klientelu.

Ano šéfe - Zámek Kněžice v PetrovicíchDo zámečku jezdí skupiny Dánů, ať už na pracovní konference, nebo jen tak kvůli odpočinku. Je tu pro ně připraven kompletní servis, a když chce jet skupina na výlet, je následována karavanem s kuchařem a personálem, který je připraven na jakémkoli místě připravit barbeque a obskakovat hosty. Majitelé nalévají do hostů panáky už u oběda. Pokud zámek nemá klientelu, je zavřený. Po prvním roce, kdy vše vypadalo růžově, se ale situace začala měnit, dánských klientů ubylo a majitelé si najednou vzpomněli, že by možná bylo dobré, kdyby tak neopomíjeli Čechy, a začali se snažit rozšířit záběr i sem.

Jenže na zámku nemají téměř žádné menu (jen pár baget, omelet a dvoje těstoviny), takže moc není z čeho vybírat. Výdělky zámku jdou od deseti k pěti, a pokud se situaci nezlepší, majitel hodlá zámek prodat. To by ale byla katastrofa pro zaměstnance, kteří si práce na zámku váží a jsou rádi, že jsou v hezkém prostředí.

Majitelé by potřebovali vytvořit úplně nové menu a poradit, jak by měli rozběhnout zámeckou restauraci i pro návštěvníky, kteří se na zámku nehodlají ubytovat. Podaří se Zdeňku Pohlreichovi přesvědčit majitele, že jejich živnost může za změněných podmínek fungovat i bez Dánů? Připomeňme si dnes večer v repríze další díl populárního pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 6.10. 2016 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:25 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích:

Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích
Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích
Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích
Ano šéfe - Zámek Kněžice v Petrovicích
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !