Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Český Slavík Mattoni 2012 již v sobotu 24.11. 2012

24. 11. 2012 | Televizní tipy
Hlasování v anketě Český Slavík Mattoni 2012 je zhruba za polovinou a průběžné výsledky ukazují, že ve všech hlavních kategoriích výrazně bodují mladí zpěváci, zpěvačky i hudební skupiny. Můžeme prozradit, že někteří z nich se úspěšně probojovávají i na medailové pozice.

Samozřejmě, že nic není ještě rozhodnuto, velké finále ankety Český Slavík Mattoni 2012 proběhne 24.11. 2012, pokud chcete své oblíbené interprety podpořit, máte stále možnost. Hlasovat je možné zasláním SMS, nebo prostřednictvím internetu. Hlasy do ankety Český Slavík Mattoni 2012 je možné posílat až zhruba do poloviny přímého přenosu ankety Zlatý Slavík Mattoni 2012, který proběhne 24.11. 2012. Přímý přenos na TV Nova bude moderovat Ondra Brzobohatý.

Hlasujte v anketě Český Slavík Mattoni 2012 pro objev roku: 

Český Slavík Mattoni 2012 již v sobotu 24.11. 2012Hlasování v kategorii Objev roku ankety Český slavík Mattoni 2012 je v plném proudu. Letos poprvé nominovala tři účastníky finálového kola odborná porota, na rozdíl od minulých let, kdy nominovaní vyplynuli ze základního žebříčku v hlavních kategoriích. O přízeň posluchačů tedy letos soutěží:
 
zpěvačka Bára Poláková
skupina Koblížci
skupina Nebe

Charakteristika finalistů ankety Český Slavík Mattoni 2012:

Barbora Poláková
Herečka, zpěvačka a textařka. Po studiu na DAMU začala hrát v Divadle Na Vinohradech, Rokoku, Abc, Astudiu Rubin, Viole, Švandově divadle a v divadle Aqualung. Proslavila se antivalentýnskou písní Kráva. V létě 2012 se s Davidem Kollerem autorsky a interpretačně podílela na protestsongu nazvaném Sami. Je autorkou hitu Jsem nevinná, který složila pro poslankyni Kristýnu Kočí. Jejím posledním hudebně výtvarným počinem je píseň Pas.

Koblížci

Neo pop punková skupina ze Šumperka. O jejich hitech se říká, že jsou zábavné, lehce naivní a svižné (Ty a já, Už mne nenajdou...). Založili ji mladí muzikanti v říjnu 2007. Hrají na festivalech a v klubech, většinou vlastní skladby. Na svém CD mají mimo jiné i cover slavné písničky Milana Chladila z padesátých let Jezdím bez nehod.

Nebe
Mladým neokoukaným tvařím se na naší hudební scéně příliš nedaří. Skupině Nebe však přálo štěstí. Po jejich sedmileté práci ve zkušebně jim pomocnou ruku nabídl Richard Krajčo, který se spolu s Borisem Carloffem ujal produkce jejího debutového alba. Deska Legosvět vyšla na konci ledna letošního roku a vystihuje poetiku moravsko-slezského regionu, ve kterém členové skupiny žijí. V září vydala skupina druhý singl Mapy.

Kdo se v anketě Zlatý Slavík Mattoni 2012 pere o první příčky?

Pro zajímavost zveřejňujeme, kdo se podle průběžných výsledků umístil v jednotlivých hlavních kategoriích ankety Český slavík Mattoni 2012 na prvních deseti místech, ovšem podle abecedy:

ZPĚVAČKY:
Absolonová Monika
Anna K.
Bílá Lucie
Farna Ewa
Gunčíková Gabriela
Jandová Marta
Konvičková Markéta
Langerová Aneta
Vondráčková Lucie
Zagorová Hana

ZPĚVÁCI:
Bárta Daniel
David Michal
Deyl David
Dyk Vojtěch
Gott Karel
Kolář Petr
Klus Tomáš
Landa Daniel
Nohavica Jaromír
Vojtek Josef  

SKUPINY:
Čechomor
Divokej Bill
Charlie Straight
Chinaski
Kabát
Kryštof
Los Rotopedos
Mandrage
Nightwork
Olympic

Slavnostní vyhlášení vítězů se bude konat v sobotu 24.11. 2012 ve 20.00 hod. ve Státní opeře v Praze v přímém přenosu TV Nova. Anketu Český slavík Mattoni 2012 moderuje Ondřej Brzobohatý, který by rád připravil večer v netradičním stylu, s nečekanými hudebními čísly a řadou dalších překvapení.

Předáni budou zlatí slavíci v kategorii zpěvák, zpěvačka, hudební skupina a Absolutní slavík. Ocenění rovněž převezmou vítězové kategorie Skokan roku, Objev roku, Slavíci bez hranic, Hvězda internetu a dalších kategorií. Jeden z hlasujících vyhraje plavbu luxusní zaoceánskou lodí po stopách karibských pirátů pro dvě osoby s CK Alexandria.

Sledujte vyhlášení ankety Český slavík Mattoni 2012
v sobotu 24.11. 2012 na TV Nova


Zdroj, foto: Český Slavík Mattoni

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pokud mi čas dovolí,tak občas kouknu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles