Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu II – Jan a Tomáš

19. 07. 2011 | Televizní tipy
JAN – sympatický univerzální dědic
35 let; svobodný

Povolání: farmář
Záliby: počítače
Bydliště: nedaleko Strakonic

Ideální žena: U hledané ženy je pro něj základem smysl pro humor a vztah ke zvířatům, schopnost se prosadit s vlastními nápady na rodinné farmě a samozřejmě zapojení se do práce. Nevadí mu žena s dětmi.
prima-farmar-hleda-zenu-II-jan
Janův dědeček byl bratrancem ministerského předsedy Rudolfa Berana. Jan se vyučil v oboru mechanik – opravář, pracoval v JZD, po revoluci začal společně s otcem farmařit.

Na čtyři roky šel prodávat do elektra, protože ho baví elektronika a výpočetní technika.

Pak se ale vrátil, aby postupně převzal farmu po otci, a opět spolu farmaří.

Mají hovězí dobytek na maso, ale hlavní jejich komoditou jsou kuřata. Mají také ovce, dva koně, psy a další zvířata. Považuje se za tolerantního a věří na osud.


TOMÁŠ – podnikavý a cílevědomý farmář
31 let; svobodný

Povolání: farmář
Záliby: poezie
Bydliště: nedaleko Valašského Meziříčí
Ideální žena: Hledá dostatečně velkorysou ženu, která by ho tolerovala a chápala. Zároveň ale musí být vytrvalá, cílevědomá a praktická, aby mu pomohla jeho smělé sny dotáhnout do konce. Nevadí mu žena s dítětem.

prima-farmar-hleda-zenu-II-tomasTomáš ještě nebyl ženatý a děti nemá. Prožil několik vážnějších vztahů, které ale nevydržely déle než půl roku. Teď je čtyři roky sám. Bydlí s ním matka, která před dvanácti lety statek v zuboženém stavu koupila a začala zde chovat koně.

Tomáš má velké plány, chce do projektu investovat hodně peněz. Zatím pokračuje v chovu koní a stará se o rozsáhlé zatravněné plochy. Má velké plány – v blízkém okolí chce vybudovat bludiště, nabízet prázdniny s koňmi a domácími zvířaty, možnost zahrát si paintball, cyklistiku s půjčovnou kol, turistiku do skalních útvarů, pánský intelektuální klub či půjčovnu koloběžek a draků.

Rád by zřídil grilovací centrum a čtyřhvězdičkový penzion o šesti pokojích. Stavařinou se živil pět let a budování ho baví.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !