8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězdná párty už dnes na Nově

13. 10. 2016 | Televizní tipy
13. 10. 2016 odstartuje na TV Nova ve 21:35 nová zábavná show Hvězdná párty. Přijměte pozvání do televizního obýváku, přidejte se k hvězdným hostům a užijte si společně s moderátorem Petrem Rychlým večer plný uvolněné atmosféry, pohodové zábavy, improvizace i napětí.

V první epizodě pořadu se představí hvězdy populární show Tvoje tvář má známý hlas – Hana Holišová, David Kraus, Adam Mišík, Ivana Jirešová, David Gránský a Anna Slováčková. Připravte si něco dobrého k pití a udělejte si pohodlí na svém gauči, Hvězdná párty začíná zítra po Ordinaci v růžové zahradě 2.

V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře. Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze, které Nadace Nova věnuje na charitativní projekty. 

Televize Nova natáčí show Hvězdná párty na základě zahraniční licence formátu Hollywood Game Night společnosti NBC Universal. Formát byl úspěšně uveden ve více než deseti zemích po celém světě. Americká verze už posbírala celou řadu významných ocenění včetně Emmy Awards. Logo pořadu najdete v příloze.

Sledujte první díl show Hvězdná párty již dnes 13.10. 2016 večer od 21:35 na Nově


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.c



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky mě reklamy štvou,ale jsou všude,ale někdy se mi i hodí,když potřebuju něco udělatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nesleduji a nebudu. Nesnáším reklamy během pořadu.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles