Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Rovnýma nohama do nové kuchyně

27. 03. 2010 | Televizní tipy
Moderátor Pavel Cejnar zavede v dalším díle nejpopulárnější show o bydlení svůj tým k manželům Štorkovým, kteří bojují s nedostatkem úložných prostor a chybějícím zádveřím. Stane se proměna kuchyně pro designéry Kamilu Douděrovou a Ladislava Rendla neřešitelným problémem?

Manželé Štorkovi žijí ve vícegeneračním domku v Úvalech s maminkou i dědečkem. Že jejich byt volá po rekonstrukci, už vědí dlouho. Vlastníma rukama se o ledacos postarali sami, ale se stávající kuchyní si zkrátka nevědí rady. Pomohou jim designéři najít styl, ve kterém se tápající majitelé opravdu najdou?

Původně se Vilma a František Štorkovi chtěli pustit do spojení obýváku a kuchyně, ale nakonec si to rozmysleli a vypořádají se jen s kuchyní. Ta je sice kupovaná před pouhými 5 lety, její vzhled však nevyhovuje moderním požadavkům. Linka je náročná na údržbu, nemá vestavné spotřebiče, dokonce ani úchytky. Jaké extravagantní řešení nabídnou mladému páru profesionálové na design?

Tentokrát však designéry šokuje zejména umístění kuchyně. Ke svému zděšení totiž zjistí, že vzhledem k neexistenci předsíně vejdou zvenku rovnou ke sporáku. Jak lze levně a rychle dotvořit předsíňku, a oddělit tak dvě zcela neslučitelné funkční zóny?

Zrození odvážné kuchyně si mohou diváci vychutnat již v pondělí 29. března od 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima TV

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen - Rovnýma nohama do nové kuchyně:

Jak se staví sen - Rovnýma nohama do nové kuchyně
Jak se staví sen - Rovnýma nohama do nové kuchyně
Jak se staví sen - Rovnýma nohama do nové kuchyně
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !