8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kamila Magálová a Pavel Liška ve filmu Zasaženi bleskem

7. 02. 2010 | Televizní tipy

Když se vám během vteřiny změní osud, když poklidně žijete a náhle vám řeknou, že za pár měsíců už nebudete, je to jako kdyby vás zasáhl blesk z čistého nebe. Žena a muž, život a smrt, víra a naděje… České a slovenské herecké hvězdy v komorním dramatu ze současnosti – v neděli 7. února na ČT1 od 20:00. Scénář Hana Cielová. Kamera Tomáš Sysel. Režie Jaroslav Brabec.


Poslední školní den se hrdinka původního televizního filmu, osamělá rozvedená učitelka (Kamila Magálová), těší z velké náruče květin od svých žáků. Vzápětí se při mamografickém vyšetření dozví šokující zprávu o svém zdravotním stavu. Vyděšená žena pak navštíví hrob svého bratra, kterého kdysi zabil blesk. Na hřbitově ji osloví neznámý mladík (Pavel Liška), který naznačí fatální shody svého života s bratrovým. Nabídne jí sdílení a pomoc. Jana se ho nejprve bojí, přesto se časem mezi racionálně založenou ženou a podivínským mladíkem se zrodí zvláštní pouto


serialPrvotní inspirací toho příběhu byly mé úvahy o zázracích. Domnívám se, že pokud připustíme jejich existenci, mívají úplně jinou podobu, než si běžně představujeme. Můžou se odehrát v úplně banálních situacích, kdy je vůbec nečekáme. A podobné je to s existencí takzvaných andělů. Zásadní zážitky očekáváme od božského vnuknutí, nebo od rozhovoru s dalajlámou. A pak nám třeba změní život úplně obyčejný člověk, kterého potkáme někde v hospodě," říká scenáristka Hana Cielová.


Herecké obsazení je mezinárodní, svými hereckými výkony zaujmou nejen Kamila Magálová, Pavel Liška v hlavních rolích, ale také Jaroslava Adamová, Leopold Haverl, Naďa Konvalinková, Helena Dvořáková, František Skopal, Jiří Lábus, Pavel Nový, Evžen Hájek, Vanda Hybnerová a další.


Vžít se do role ženy, která má podezření na rakovinu prsu, je skutečně těžké, ale víte, v mém věku nijak nepravděpodobné. Představila jsem si, jak bych se asi chovala sama po takovém zjištění a své pocity jsem vložila do postavy. Snad se mi to povedlo – to ať ale posoudí diváci. Byla to těžká, ale pěkná práce, s kvalitním štábem a příjemnými lidmi,“ vyznává se v rozhovoru Kamila Magálová.

 

Zdroj: Česká televize

 

Zdeničkaa

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na to sa iba pripravujem
Obrázek uživatelky
profil
na to sa iba pripravujem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles