Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kolotoč světových hitů - to je ANNO 2007

17. 02. 2008 | Televizní tipy
Slavnostní galavečer předávání prestižních cen ankety ANNO o nejoblíbenější tváře, pořady a filmy TV Nova za rok 2007 se letos uskuteční v sobotu 23. února 2008.

Koho diváci ve svém hlasování prostřednictvím kupónů z vybraných tiskovin, sms a internetových stránek TV NOVA označili za nejpopulárnější Ženu a Muže televize Nova a který z pořadů a filmů, na nichž se Nova podílela v roce 2007, si oblíbili nejvíce, se dozvíme v přímém přenosu z pražské Goja Music Hall. Velkou zábavnou show spojenou s vyhlášením výsledků 13. ročníku ankety ANNO 2007 budou moderovat někdejší i současné hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě Daniela Šinkorová, Ivana Jirešová a Veronika Nová.

ANNO 2007 Ceny za umístění v jednotlivých kategoriích budou předávat hvězdy nejoblíbenějších seriálů TV Nova – seriáloví doktoři Petr Nárožný z Pojišťovny štěstí a jeho kolegové z Ordinace v růžové zahradě Ladislav Potměšil, David Suchařípa, Ota Jirák a Jan Šťastný (ten účinkuje i v Pojišťovně štěstí), zdravotní sestřičky z Ordinace Jitka Čvančarová, Michaela Dolinová a Veronika Jeníková, dále pak Jana Švandová (Pojišťovna Štěstí a Místo v životě), Jana Krausová (Ulice) a Miroslav Etzler (Pojišťovna Štěstí). Cenu Film roku 2007, jehož partnerem byla TV Nova, předá osobně její generální ředitel Petr Dvořák.

V přímém přenosu televize Nova zazní
světové hity Phila Collinse
nebo jeden z největších hitů Heleny Vondráčkové
Sladké mámení.


ANNO 2007 Slavnostní atmosféru galavečera navodí mimo jiné i sedmnáctičlenný Orchestr Gustava Broma, který doprovodí všechny účinkující. Těšit se můžeme na živé vystoupení Karla Gotta, Heleny Vondráčkové, Lucie Bílé, Ewy Farne, Mekyho Žbirky, Petra Koláře, Petra Bendeho nebo Heleny Zeťové. Interpreti zazpívají velký hit buď přímo ze svého repertoáru, nebo slavnou píseň svého oblíbeného zpěváka. Vše v aranžích, které jsou v televizi neobvyklé a málokdy k vidění, protože tak velký orchestr nebývá na obrazovce často.

Zapojte se do hlasování až do 19. února o nejoblíbenější ženu a muže TV NOVA, nejpopulárnější pořad TV NOVA a nejoblíbenější film. Rozhodněte, kdo se 23. února 2008 v přímém přenosu ocitne na výsluní vaší přízně! Hlasujte a vyhrajte luxusní zájezd pro celou rodinu v hodnotě 250 000 Kč.

ANNO 2007
















ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !