8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 24.9. 2013

24. 09. 2013 | Televizní tipy
15. díl seriálu Křižovatky života s datem 24.9. 2013 pojednává o tom, jak to vypadá, když otec nesmí vídat své děti. Karel Landa (36) žije po rozvodu s bývalou ženou Julií (34) už dva roky sám v třípokojovém bytě v Praze. Rozvod byl pro něj velmi těžký, protože jeho děti Honza (12) a Lucka (9) pro něj byly a jsou vším. Své děti smí vídat jednou za 14 dnů o víkendu, avšak do péče byly děti svěřeny jim oběma.

Julie má v 15. dílu seriálu Křižovatky života s datem 24.9. 2013 právo, aby děti bydlely u ní, ale v ostatním o ně mají pečovat rovným dílem. Karlův vztah s Julií není dobrý. Sice se s ním rozvedla, ale od doby, co začal žít s Hedvikou (29), ztěžuje mu Julie život, jak to jen jde. Také Julie má nového přítele Martina (38). Od té doby, co Martin začal bydlet u Julie a dětí, má Karel dojem, že děti jsou stále zamlklejší a uzavřenější. 

Křižovatky života 24.9. 2013Když si Karel v 15. dílu seriálu Křižovatky života s datem 24.9. 2013 chce jako každých 14 dnů děti odvézt, nemůže k nim. Julie mu je nechce dát. Tvrdí, že Honza je po každé návštěvě zcela zmatený a Lucka nenávidí Hedviku. Mimo to Julie sdělila odboru sociálně právní ochrany dětí, že Karel Honzu a Lucku u sebe zanedbává.

Karel je v šoku. Snaží se sociálce vysvětlit, že tomu tak není, ale ona to musí napřed přešetřit. Na Honzovo přání se s ním Karel schází tajně. Karel si o děti dělá starost a netrpělivě čeká na rozhodnutí sociálky. Podaří se mu dostat děti do své péče a zachránit je tak od špatného vlivu jejich matky?

ČR 2013. Režie: Markéta Nešlehová.

Sledujte 15. díl pořadu Křižovatky života v úterý 24.9. 2013 od 21:45 na TV Prima

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !