8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 22.8. 2013

22. 08. 2013 | Televizní tipy
6. díl seriálu Křižovatky života  datem 22.8. 2013 pojednává o tom, jak má otec strach o své děti s nadváhou. Rodina Kubíčkových žije v Plzni. Otec Standa (38), povoláním tiskař, je už jeden a půl roku bez práce. Přestože by chtěl opět pracovat, je na druhou stranu rád, že má konečně více času na své děti Marka (15), Michaelu (14) a benjamínka Lindu (8). Standa je přesvědčen, že děti tuto pozornost potřebují jako sůl. Jejich matka Šárka (37) je sice jako žena v domácnosti celý den doma, ale třeba o třídní schůzky dětí nebo o pravidelné prohlídky u zubaře se vůbec nezajímá.

Jednoho dne v 6. dílu seriálu Křižovatky života  datem 22.8. 2013 zatelefonují Standovi ze školy. Od ředitelky základní školy, kterou navštěvují Marek a Michaela, dostane šokující zprávu: Marek zkolaboval na sportovním dnu a museli jej odvézt do nemocnice. Starostlivý otec se okamžitě vydá na pohotovost. Tam zjistí, že jeho syn měl kolaps krevního oběhu, který byl způsoben nadváhou.

Křižovatky života 22.8. 2013Milovník čokolády s výškou 1,66 m váží ve svých 15 letech téměř 100 kilo. Standa má špatné svědomí, neboť ne jenom Marek, ale také jeho dcery Michaela a Linda už teď váží téměř dvakrát tolik co jejich vrstevnice. Ačkoli jsou si rodiče Šárka a Standa vědomi toho, že ani oni, ani jejich děti neodpovídají běžnému ideálu krásy, doteď nikdy si nedělali těžkou hlavu z následků svých stravovacích návyků. Nyní však otec zpanikaří, neboť zdraví jeho dětí je pro něj na prvním místě.

Především když lékař Markovi v 6. dílu seriálu Křižovatky života  datem 22.8. 2013 vyjmenovává následky, které ho čekají, pokud nezhubne, dostane Standa strach. Nechce, aby jeho syn zakrátko dostal infarkt. Standa svým dětem okamžitě nasadí přísnou dietu a snaží se je vést ke sportu – ovšem neúspěšně. Především patnáctiletý Marek rebeluje a kupuje si pamlsky tajně ze svého kapesného. Ani Šárka není pro Standu žádnou podporou, naopak – nechápe, proč se zničehonic tak rozčiluje, a to, že by teď v kuchyni měla kuchtit bůhvíco, je jí také proti srsti.

Dokonce, ani když u Marka diagnostikují cukrovku a jeho ošetřující lékař naléhavě doporučuje drastickou změnu stravy, nezmění Šárka názor. Neustále podráží svého muže a pokouší se svádět své děti k nezdravému jídlu. I čtrnáctiletá Michaela má kvůli své nadváze veliké problémy: ve škole si na ni spolužačky ukazují a posmívají se jí. Když se celá situace vyhrotí a Marek se kvůli své sestře popere, je Standovi jasné, že takhle to dál jít nemůže...
ČR 2013. Režie: Jaroslav Fuit.

O pořadu Křižovatky života:


Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Prima family reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky například toho, jak mladá dívka hledá své biologické rodiče, exmanžel-kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezření z pronevěry a mnoho dalších, pohnutých osudů.

Sledujte 6. díl pořadu Křižovatky života
ve čtvrtek 22.8. 2013 od 20:15 na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Křižovatky života 22.8. 2013:

Křižovatky života 22.8. 2013
Křižovatky života 22.8. 2013
Křižovatky života 22.8. 2013
Křižovatky života 22.8. 2013
Křižovatky života 22.8. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nadváha je celosvětový problém. Lidé mají auta, jezdí v dopravních prostředcích. Jíme, abychom žili. Ale problém je v tom, že jsme líní chodit. Pak se ve finále divíme, že je problém s obezitou. Obchodní řetězce nabízejí, reklama běží, potraviny čím dál tím více "voňavější" díky přísadám. No tak se nemůžeme divit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles