8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 27.8. 2013

27. 08. 2013 | Televizní tipy
7. díl seriálu Křižovatky života s datem 27.8. 2013 pojednává o tom, jak to vypadá, když má matka 5 dětí s 5 otci. Natálie Škodová (19) bydlí spolu s nezaměstnanou matkou Petrou (35) a s mladšími sourozenci Kristýnou (15), Jakubem (10), Leou (5) a s novorozencem Kryšpínem v Praze-Karlíně.

Každé z dětí má jiného otce a rodina žije z podpory. Petra má na všechny děti výlučné právo, protože žádný z otců s nimi nechce mít nic společného. Všichni otcové platí alimenty, až na otce malého Kryšpína, Afričana Abadiho. Ještě předtím, než se Petra dozvěděla, že je těhotná, se s ní rozešel, přerušil s ní všechny kontakty a beze stopy zmizel. Petra měla první dítě už v šestnácti letech. Tento fakt ukazuje její nezodpovědnost a neznalost ochrany...

Křižovatky života 27.8. 2013Jednoho dne v seriálu Křižovatky života s datem 27.8. 2013 Natálie potká svou matku na diskotéce. Je naštvaná, musela sama uložit sourozence do postele. Už delší dobu si chtěla někam vyjít, tak se domluvila s mladší sestrou Kristýnou, aby jí v případě nějakých problémů zavolala. Myslela si, že matka je u nějaké přítelkyně, ta ale místo toho flirtuje na diskotéce s muži. Petra se v očích dcery chová jako promiskuitní cvok.

Natálie matku v seriálu Křižovatky života s datem 27.8. 2013 vytáhne z diskotéky a pohádají se, čemuž přihlíží několik zvědavců. Vtom zvoní telefon – volá Kristýna, potřebuje od Natálie pomoc. Dojde k ostré výměně názorů, zda by neměla jít pomoct Petra. Jedná se přece o její děti. Petra však nemá vůbec zájem, jde raději dál tancovat a flirtovat...

Jedno z dětí se v seriálu Křižovatky života s datem 27.8. 2013 doma poranilo a Natálie si uvědomuje, že zcela nahrazovat matku a její povinnosti nemůže být jejím úkolem. Buď přijde máma k rozumu, nebo bude muset pomoct sociálka…  
ČR 2013. Režie: Róbert Šveda.

O pořadu Křižovatky života:


Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Prima family reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky například toho, jak mladá dívka hledá své biologické rodiče, exmanžel-kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezření z pronevěry a mnoho dalších, pohnutých osudů.
Sledujte 7. díl pořadu Křižovatky života
ve čtvrtek 27.8. 2013 od 20:15 na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na osudy lidí v těchto dílech Křižovatky života se dá koukat.Jsou zajímavé a poučné.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles