8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na záchodě bylo víc čisto než kolem sporáku!

22. 09. 2009 | Televizní tipy
V dalším pokračování oblíbeného pořadu o kvalitě českých restaurací zamíří Zdeněk Pohlreich do Zásmuk, kde se přímo na náměstí nachází Nová hospoda pana Suchého. Restaurace trápí zdejšího majitele natolik, že o svém podnikání říká: „Kdybych si dnes vzpomněl, kdo mě zlákal k vybudování restaurace, uškrtil bych ho.“ Ale Zdeňka Pohlreicha trápila hlavně hygiena, která byla v Nové hospodě pekelná. Sledujte další díl pořadu Ano, šéfe! v úterý 22. září ve 21.20 na Primě!

Pan Suchý jinak vede úspěšnou stavební firmu, relaxační centrum, ale do restaurace nechodí tolik hostů, kolik by si představoval. V kuchyni pracují dva kuchaři, starší Milan a mladší Martin. O obsluhu se starají dva číšníci, nad provozem bdí kvalitář Štěpán.

Na záchodě bylo víc čisto než kolem sporáku!Majitel se v Nové hospodě někdy rádoby inkognito nají, ale do kuchyně skoro nechodí. Očekává od Zdeňka Pohlreicha pomoc se sestavením nového jídelního lístku. Chce zejména zatraktivnit nabídku minutek a zefektivnit pracovní dobu kuchařů. Zkrátka celkově pozvednout morálku mužstva a přilákat hosty, kteří chodí především na obědy. Co ale s načatým večerem? Zdeňku, raď! Jen jestli o to ale někdo bude stát...


Jakmile si šéf obhlédl kuchyni, zarazila ho zdejší „třísetletá“ špína. V Zásmukách se tedy první den hlavně gruntovalo. Zbyl čas také na vaření? Co si o Nové hospodě myslí „postrach českých restaurací“? Čemu Zdeněk říká sluneční kotleta? Sledujte další díl pořadu Ano, šéfe! v úterý 22. září ve 21.20 na Primě!

Zdroj: TV Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
no, to jsem náhodou viděla
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý pořad.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles