8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti

12. 10. 2016 | Televizní tipy
52. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Hříchy minulosti“ a sledovat jej můžete 12.10. 2016. Trébl přišel při snídani pozdravit Annu a ta ho zve ke stolu Trébl pozvání rád přijme. Renáta je pozoruje a baví se. Anna ho žádá o radu ohledně investic a Trébl jí bere na procházku po Janovkách.

Potkají Kláru, která Trébla žádá o uvolnění z hotelu. Anna jí v tom nenápadně pomůže. Trébl zve Annu na partičku mariášeke Slepičkum, ale ona odmítá. Zezula varuje Trébla, že v Anně poznal ženu nevalné pověsti. Trébl mu ale nevěří. Malé podezření ale má, když vidí jak, se Anna baví s Tomem. Když pak na ní udeří, Anna se ke své minulosti přizná. Trébl Anně podléhá.

Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulostiVeruna dostane nabídku do televizní soutěže. Ale musí si najít spolusoutěžícího. Teta Danča bohužel nemůže, Jarka  nechce do televize a Veruna je zoufalá. Jde za Burákem si postěžovat. Dají si drink a opilý Burák Veruně účast v soutěži přislíbí. A hned odešlou přihlášku. Burák to chce sice pak Veruně zrušit, ale ani lest mu nepomůže.

Daniel vytýká Kláře, že Didi nesportuje a nemá žádný koníček. A má hned řešení. Bere Kláru a Didi na koňskou farmu. Klára je sice k jízdě na koni skeptická, ale Didi to baví. A i Kláře se výlet líbil. Daniel se rozhodne, že Didi koupí koně a jde za Mikem, aby mu pomohl přesvědčit Kláru, protože nechce, aby to nevypadalo, že si chce Didi koupit. Mike si je Klárou jistý a rád mu pomůže.


O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 52. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 12.10. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti:

Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti
Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti
Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti
Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti
Ohnivý kuře - 52. díl - Hříchy minulosti
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles