8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 26.8. 2013

26. 08. 2013 | Televizní tipy
Nejnovější Partička s datem 26.8. 2013 bude plná emocí. Můžete se těšit na Michalovu pomstu, nečekané odhalení, kontroverzní způsob výuky ve školách nebo letní vášeň přetavenou v poezii v klasickém stylu těchto čtyř COOL básníků.

Partička - 26.8. 2013:


Úvodní Reklamace bude pro Michala velmi osobní záležitost. Kdo se díval na Partičku minulý týden, určitě si pamatuje na Geňova kominíka, který dohnal úlisného moderátora k čirému zoufalství. Michal si šanci na odplatu náležitě vychutná v kostýmu arabského prodavače koberců, ke kterému Geňa přijde reklamovat rogalo. A bude k tomu potřebovat víc než Pár slov, která budou následovat.

Partička 26.8. 2013Hra Zdrobněliny bude v pořadu Partička s datem 26.8. 2013 sondou do lidské duše. Konečně všichni pochopí, že pod drsnou skořápkou jsou profesionální kickboxeři vlastně prima lidičky a že mají srdíčka na správném místě.

Blíží se září a s ním i první školní den. Geňa s Ondrou při hře Správně – nesprávně třeba ukážou, jak by nemělo vypadat zkoušení před tabulí. I když kdyby zkouška spočívala ve vyšňupání kokainu z lavice společně s profesorem, možná by se děti do školy konečně těšily.

Letní teploty nutí ženy odhalovat mnohé, což v těchto dnech inspiruje mnoho mužů. Nejinak je tomu i u Partičky, která společnými silami složí Ódu na ženské tělo při hře Poezie. Zařadí se tak po bok klasiků české milostné poezie. Ani Karel Hynek Mácha by nedokázal najít lepší a barvitější rýmy na slova necky nebo bunda.

Byl pozdní večer (21.50), 29.8. 2013, nebyl máj, byl Partičky čas. Sledujte svou oblíbenou show na Prima Cool!

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 26.8. 2013:

Partička 26.8. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !