Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 6.5. 2013

6. 05. 2013 | Televizní tipy
Co to je těplolog? Pojďte si zahrát se 4 barely. Smršť emocí vám zvedne náladu. Nepřerušujte příběh! Co vás ještě v pořadu Partička s datem 6.5. 2013 čeká? Jsou tu Ruce, které si podá Igor s Richardem. Kdo z nich bude odborníkem na měření teploty těla? To uvidíme v pořadu Partička s datem 6.5. 2013.

Zvláštní Rekvizitou jsou čtyři barely na vodu. Ovšem naše Partička je využije až za hranice vaší fantazie. Nepsané pravidlo, že kdo hru hrál minule, má úlevu při dalším uvedení, použije Dan tak, že pravidla se mají porušovat. Proto jde Richard hádat zase.

Partička 6.5. 2013Fenomenální Party má tedy stejného hadače Richarda, který prosí, aby na něj byli kolegové jednou hodní a udělali mu to lehké. Z toho důvodu bude muset poznat bratry v triku (Igor), sterilizované okurky v nádobě (Ondřej) a oboustrannou dětskou vysílačku (Michal). Co dodat – sledujte Partičku s otevřenou pusou.

A v show Partička s datem 6.5. 2013 se přeneseme do Nálady, kde se pan Kohoutek (Ondřej) přijde ostříhat k holiči (Michal). Při tolika střídajících se emocích to bude horor. Přerušovaný příběh o tom, jak jel Dan na dovolenou, spadne na samotného Dana. Spolu s ním nebude slyšet ještě Ondřej, ale všechno může být jinak. Marián vás na začátku vyděsí a závěrem vám naservíruje myšlenku dne – cenu dětí.

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 6.5. 2013 od 22:35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík jsou super a určitě to není lehké takto bavit lidi gratulujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dívám se občas a velmi dobře se vždy pobavím.
Klobouk dolů nad improvizací aktérů Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nejhorší pořad co znám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořád mám hrozně ráda, nikdy si ho nenechám ujít!
Obrázek uživatelky
profil
už se těším Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles