Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečeme podle hvězd 16. 10. 2016

16. 10. 2016 | Televizní tipy
Skoro každý kuchař či milovník dobrého jídla má někde schované recepty po mamince, tetě či babičce, které patří mezi domácí poklady a bez kterých se neobejde žádná rodinná sešlost nebo oslava. Kuchař Martin Kincl také objevil vaření poprvé v kuchyni svojí mámy, která ho naučila spoustu dobrot.

Ve své kuchařské show Pečeme podle hvězd pátrá po tom, jaké rodinné recepty opatrují známé osobnosti. Herečka Alice Bendová si s sebou do jeho kuchyně vzala maminku, která prý peče ty nejlepší větrníčky na světě. Recept na ně prozradí již v neděli 16. října v 17.10 na Primě.

O show Pečeme podle hvězd - 16.10. 2016:


Pečeme podle hvězd 16. 10. 2016Zlata Veselá vzpomíná na dětství své dcery Alice jako na velice pokojné období, Alice prý byla dítětem za odměnu. Obě dámy však dodnes v sobě nezapřou horkokrevné slovenské kořeny. „Křičíme, mluvíme překotně, a k tomu ještě přes sebe, házíme rukama, jsme prostě takové neřízené střely,“ smějí se svorně. V kuchyni se umí obracet každá z nich a k jídlu mají velice kladný vztah. „Málokdo papá jako my. Jíme i zdravě, akorát jíme víc,“ prozradí se smíchem Alice Bendová.

A který z jejich rodinných receptů ochutná kuchař Martin Kincl? Alice Bendová s maminkou Zlatou Veselou mu připraví: pečené jehněčí kotletky a větrníčky s krémem, které umí starší z dam péct podle své dcery prý nejlíp na světě. Na oplátku pro ně hostitel připraví variace těchto receptů v podobě grilovaných jehněčích kotletek na rozmarýnovém ratatouille a profiterolky plněné čokoládovým krémem.

Proč vaří paní Veselá jako pro regiment a za co by svou dceru Alici nejraději „bacila“? Dozvíte se v show Pečeme podle hvězd.

Sedmý díl kuchařské show Pečeme podle hvězd uvidíte již v neděli 16.10. 2016 v 17.10 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !