Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečeme podle hvězd 23. 10. 2016

23. 10. 2016 | Televizní tipy
Skoro každý kuchař či milovník dobrého jídla má někde schované recepty po mamince, tetě či babičce, které patří mezi domácí poklady a bez kterých se neobejde žádná rodinná sešlost nebo oslava. Kuchař Martin Kincl také objevil vaření poprvé v kuchyni svojí mámy, která ho naučila spoustu dobrot. Ve své kuchařské show Pečeme podle hvězd pátrá po tom, jaké rodinné recepty opatrují známé osobnosti. V dalším díle se o ty své podělí herečka Kristýna Leichtová a její maminka Irena. Uvidíte již v neděli 23. října v 17.10 na Primě.

Pečeme podle hvězd – 23.10. 2016:


Herečka Kristýna Leichtová aktuálně tráví hodně času ve své seriálové cukrárně na náměstí, jejíž je v oblíbeném Ohnivým kuřeti spolumajitelkou. Jako Klára Léblová je svými cupcaky a koláči vyhlášená v celém okolí. Jak je ale na tom herečka ve skutečném životě? „Práce cukrářky jako v Ohnivým kuřeti by mne bavila. Dělat si své vlastní recepty, dortíky… Rozdávat lidem štěstí v podobě sladkostí, to je krásné. Ráda vytvářím sladké věci, jím ale slané,“ prozradila Kristýna.

Pečeme podle hvězd 23. 10. 2016Její maminka Irena tráví v kuchyni hodně času a při vaření většinou používá velké hrnce. Kuchyně je totiž středem jejich rodiny, kde za stůl obvykle kromě Kristýny usedají i její dvě sestry, bratr a táta. „Holky v naší domácnosti jsme všechny takové výbušné povahy a vlastně to dopadá tak, že u nás vaří pouze maminka, protože je to nejbezpečnější,“ usmívá se herečka a její maminka dodává: „Třeba se to ale časem vymění a já budu sedět, pít víno a vařit budou ti kolem mě,“ směje se.

Z rodinné kuchařky dámy pro diváky vybraly recept na houbové karbanátky a rybízový sněhový koláč. Kuchař Martin Kincl i tentokrát připraví své varianty těchto pokrmů. Hostům tak nabídne poctivou sekanou s bylinkovo-bramborovou kaší a jako dezert svěží citrónový koláč se sněhem.

Jaký je nejoblíbenější recept Kristýny Leichtové a co naopak oblíbená herečka nejí vůbec?
A proč se u nich doma dělají špagety jenom s kečupem? Dozvíte se v show Pečeme podle hvězd.

Osmý díl kuchařské show Pečeme podle hvězd uvidíte již v neděli 23.10. 2016 v 17.10 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !