Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pološero - Jak Praha k tunelu přišla

27. 11. 2014 | Televizní tipy
Pološero - Jak Praha k tunelu přišla - Od rozhodnutí "budeme stavět", až po zabednění stavby století. Co je v pozadí této politicky zmanipulované stavby?

Největší stavba v Praze, v ČR a ve své době i v Evropě. Stavba, která během svého vzniku, i díky turbulentnímu politickému vývoji, mnohokrát rozvířila veřejné mínění. Je spojená s řadou protichůdných prohlášení, s řadou bombastických výroků o ceně a předražení, se šokujícím prohlášením, že jde o černou stavbu, což vedlo k jejímu zastavení ve chvíli, kdy byla téměř hotová.

Pološero - Jak Praha k tunelu přišlaV souvislosti s touto stavbou padla řada trestních oznámení proti bývalým i současným představitelům Prahy. Pokusili jsme se podívat na tuto kontroverzní stavbu od jejího vzniku až po současnost a hledat odpovědi na nejčastější otázky.

Měla stavba vzniknout? Je předražená? Jak vznikala cena? Jak vidí tuto stavbu první primátor, který o stavbě rozhodoval - Koukal, přes Kasla, Němce, Béma, Svobodu až po posledního Hudečka?

Pološero - Jak Praha k tunelu přišla můžete sledovat 27. 11. 2014 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !