8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Premiéra nového filmu O rodičích a dětech

11. 03. 2008 | Televizní tipy
V prostorách sálu Gold Class ve Village Cinemas Anděl se uskutečnila další křupavá Bohemia Chips Party. Přítomným hostům byl „namíchán“ humorný večer ve společnosti předpremiéry komedie Vladimíra Michálka O rodičích a dětech.

Pobavit a především shlédnout nový český film O rodičích a dětech. si nenachali ujít naše české osobnosti, Kamil Střihavka, Lucie Váchová, Eva Jasanovská s Michalem Dvořákem, Jan Kalousek, Petr Fejk, Michaela Wostlová, Jana Doležalová a Ivana Chýlková. Všechny známé osobnosti mohly dát před začátkem promítání průchod své soutěživosti.

O rodičích a dětech Pořadatelé akce pro ně totiž připravili netradiční zábavnou soutěžní disciplínu. Postavit pyramidu ze sáčků chipsů byl hlavní úkol. Vítěz musel prokázat nejen kreativitu, ale především zručnost. Soutěže se zúčastnily dva soutěžní týmy. První soutěžní tým se složení Michal Dvořák s Evou Jasanovskou soutěžil s velkým zápalem a jejich pyramida dosahovala opravdu úctyhodných rozměrů. Ani členové druhého týmu Jan Kalousek s Janou Doležalovou se však nenechali zahanbit, a tak soutěž nakonec skončila nerozhodně. Všichni přítomní hosté si také mohli pochutnat na originálním brambůrkovém rautu a vyzkoušet nekonečné množství příchutí.

„Úplně jsem si zamilovala příchuť Grilované maso, já jsem velký pojídač brambůrků, ikdyž to na mě není vidět. Jsem schopná si sednout večer k televizi a sníst celý pytlík sama. Je to moje droga, dá se říct, že jsem na nich doslova závislá, miluju hlavně různé příchutě,“ dodala s plnou pusou bramborových lupínků návštěvnice kina.

O rodičích a dětech Po skončení soutěžního klání se hosté přesunuli do Gold Classu, kde na ně čekala nejen samotná premierá českého filmu O rodičích a dětech..
Spokojené křoupání brambůrků během filmové projekce naznačovalo, že si známé tváře filmový večer opravdu užívali.

„Bylo to hodně příjemné, mile mě překvapilo herecké obsazení. Celkově ten film na mě hodně zapůsobil, je to přece jen o něco víc odlišné, než klasícké filmy, na které jsme zvyklí. Jsem ráda, že se u nás také dokáže natočit i jiný druh filmu, jako je třeba tento O rodičích a dětěch,“ prozradila nám po skončení filmové projekce Miss ČR 2003 Lucie Váchová.

O rodičích a dětech O rodičích a dětech














„Celý film snad nejlépe charakterizuje slogan – milovat je lidské a chybovat je dědičné. Některé chyby se v lidských životech neustále opakují a každý, kdo měl stejně jako hlavní protagonisté možnost promluvit si v dospělosti se svými rodiči, si toto jistě uvědomí. Věřím, že se ve filmu najdou nejen účastníci dnešní předpremiéry, ale také všichni další diváci“, nechali se slyšet tvůrci filmu O rodičích a dětech..

„Jsem velmi rád, že jsem měl možnost film O rodičích a dětech vidět ještě před premiérou. S režisérem Vladimírem Michálkem jsem spolupracoval na filmu Amerika, a tak jsem byl na jeho nový film hodně zvědavý. Moc se mi líbil nejen film jako takový, ale také filmová hudba a skvělý zvuk Radima Hladíka Jr.,“ řekl nám po skončení filmu Michal Dvořák (bývalý člen skupiny Lucie).

Více informací o filmu O rodičích a dětech se dozvíte také na oficiálních webových stránkách.

-kep-

Foto: archiv 3p3

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky se těším,až se půjdu na film podívat do kina.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem zvědavá jaký to bude obsazení vypadá dobře,samí dobří herci
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles