8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family

8. 04. 2019 | Televizní tipy
Diváci kanálu Prima Comedy Central se od 8. dubna mohou těšit na programovou novinku – úspěšný britský sitcom My Family. Osudy poněkud zvláštní středostavovské rodiny Harperových z Chiswicku v západním Londýně, ve které každý má své problémy, budou diváky bavit každý všední den od 18.00 hned ve třech epizodách za sebou.

V Chiswicku, v západním Londýně, bydlí jedna trochu netradiční středostavovská rodina. Hlava rodiny, zubař Ben (Robert Lindsay), se svým dětem a jakýmkoli konfliktům s nimi vyhýbá, co to jde, a je přesným opakem své kontrolou posedlé manželky Susan (Zoë Wanamakerová), která pracuje jako průvodkyně. Nejstarší syn Nick (Kris Marshall) stále bydlí u rodičů, především proto, že neustále střídá ty nejbizarnější práce a všeobecně se chová tak hloupě, že jde všem akorát na nervy. Dcera Janey (Daniela Deny-Ashe) je typická rebelující teenagerka, shopaholička, která vede více než zajímavý milostný život a seznam jejích kluků je téměř nekonečný. Nejmladší Michael (Gabriel Thomson) je naopak naprostý geek – vysoce inteligentní, ale občas naivní, a tak trochu černá ovce rodiny, která se od všech zkrátka až moc liší.

Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My FamilySeriál vysílala televize BBC v letech 2000–2011 a natáčela ho přímo před publikem ve studiu. Za dobu vysílání se v něm kromě hlavních hvězd Roberta Lindsayho a Zoë Wanamakerové, z nichž oba jsou ověnčeni několika cenami Tony Awards a Olivier Awards, vystřídala v rolích jejich rodinných příslušníků a vedlejších rolích celá řada dalších známých herců a hereček (například Kris Marshall, Peter Capaldi, Clive Russell nebo Jemma Redgrave).

Prima Comedy Central patří do globální komediální sítě Comedy Central společnosti Viacom International Media Networks a v České republice vysílá od 14. prosince 2015. Od té doby přináší oblíbené seriály, jako jsou South Park, Jak jsem poznal vaši matku nebo Griffinovi, ale i vlastní tvorbu – především oblíbenou stand-up show Comedy Club. Od 24. března nabízí divákům původní novinku Week and Show Tomáše Matonohy, kde se moderátor se svými hosty zabývá domácími i zahraničními událostmi z trochu jiného úhlu a v absolutně nečekaných souvislostech.

Britský sitcom My Family zařazuje do svého vysílání od 8. dubna – diváci se mohou těšit každý všední den v 18.00 hned na tři epizody seriálu za sebou.




Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family:

Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family
Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family
Prima Comedy Central zařazuje do svého programu úspěšný britský sitcom My Family
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !