Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reality show Akce nový domov s Terezou Pergnerovou

14. 12. 2016 | Televizní tipy
Televize Nova si na dva prosincové večery připravila novou reality show s názvem Akce nový domov, která dává lidem v těžké životní situaci možnost začít znovu. První díl odvysílá Nova ve středu 14. 12. 2016, díl druhý bude následovat o týden později.

Diváci budou moci Akci nový domov sledovat vždy od 20:20, celou show je provede oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová. Tereza Pergnerová se vrací na televizní obrazovky, aby změnila osud lidem, kteří se ocitli v nouzi. Osobně zjišťuje, v jak otřesných podmínkách tito lidé žijí, často bez jakékoliv naděje na lepší budoucnost. Akce Nový domov dá příležitost rodinám hodit starosti o bydlení za hlavu a vstoupit do nové životní etapy.

Reality show Akce nový domov s Terezou Pergnerovou„Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději“, říká Tereza Pergnerová.

A právě tuto naději a možnost odrazit se ode dna přináší Tereza už v prvním díle pořadu, a to devětašedesátiletému Zdeňku Sporerovi, se kterým si osud nehezky pohrál.

Zdeněk Sporer je dědečkem dvou malých kluků, třináctiletého Daniela a jedenáctiletého Dominika.  Oba chlapce vychovává už 10 let sám v malém panelovém bytě v Mostě. Pan Sporer se snaží dát svým vnukům vše, co potřebují a na bydlení už nezbývají finance. Jejich byt tak nelze označit jinak než za nevyhovující a v mnohých ohledech zdraví a životu nebezpečný.

Akci nový domov si nenechte ujít ve středu 14.12. 2016 od 20.20 na TV Nova.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
budu se dívatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles