8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 9.2. 2013

9. 02. 2013 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 9.2. 2013 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 9.2. 2013 věnovat těmto tématům:

Památková zóna na vesnici:
Je památková ochrana pro malou vesnici Studená na Plzeňsku dar, nebo prokletí? Mnozí obyvatelé jsou dnes přesvědčeni o tom druhém a kvůli přísným podmínkám památkářů se jim už ani nechce do oprav domů. Dá se zóny zbavit?

Reportéři na vaší straně 9.2. 2013Dalším tématem, které v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 9.2. 2013 probereme je Falešný exekutor: Jak poznáte falešného exekutora a co dělat proti firmě, která ho na vás poslala? Jak to vypadá, když vám nákup speciálního křesla místo příjemné masážní procedury přinese spíš ledovou sprchu zklamání?

V pořadu Reportéři na vaší straně s datem 9.2. 2013  probereme také téma Vítězství nad biankosměnkou: Jak nebezpečné může být podepsat při půjčce blankosměnku? A jak se pak dá zpochybnit u soudu? Tisíce lidí v Česku na tuto neznalost tvrdě doplácejí. Společnost  Finpomoc jejich směnky prodala americké firmě, která chce už jednou splacené peníze znovu.

Předposledním téma má název Uniqua a kradené auto: Pojištění auta proti krádeži bylo k ničemu. Zloděj, který vůz ukradl, totiž nepostupoval podle představ pojišťovny. Jak se domoci náhrady? A co třeba pojistka proti pojišťovně?

A jako poslední se v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 9.2. 2013   podíváme na reportáž Vodafone a zneužité rodné číslo: Co dělat, když vás firma, jako je Vodafone, nechá zapsat do registru dlužníků? Jak se můžete bránit, když se mobilní operátor nechá obelstít podvodníkem a vy za to máte platit? Zneužití vašich osobních údajů je u některých společností snadné.

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 9.2. 2013 od 18.05 hod. na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !