8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Dokonalý svět z prostředí luxusního časopisu

21. 09. 2009 | Televizní tipy
Poslední klapka nového seriálu televize Nova Dokonalý svět padla v úterý 15. září 2009 v recepci časopisu Grace, nejlepšího módního magazínu v zemi. Po 218 dnech se s natáčením seriálu rozloučili ve vysočanských ateliérech všichni hlavní herci i štáb v čele s režisérem Vítem Karasem.

Při poslední klapce seriálu Dokonalý svět, která padla ve filmových ateliérech v Praze Vysočanech v úterý 15. září 2009 po 17. hodině, se sešla většina herců, kteří se objeví v projektu na obrazovce. Nechyběli mezi nimi Jana Hlaváčová (redaktorka Alžběta), Eva Sakálová (Marie), Jitka Čvančarová (módní ředitelka Michelle), Tereza Brodská (šéfredaktorka), Juraj Kukura (majitel vydavatelství Maxa), Saša Rašilov (ředitel David), Vanda Hybnerová (obchodní ředitelka), režisér Vítek Karas a druhá režisérka Tereza Kopáčová.

Seriál Dokonalý svět oslavil poslední klapkuProgramový ředitel TV Nova David Stogel poděkoval hercům i štábu za skvělou práci, popřál seriálu vysokou sledovanost a osobně všem nalil šampaňské ke slavnostnímu přípitku.
Herci i štáb pak zavzpomínali na krásné, náročné a někdy i dramatické chvíle, které společně prožili před kamerou i za ní, od zmrzlých nohou na letišti přes úporná letní parna pod střechou ateliéru až po hektické kličkování mezi chodci při natáčení exteriérů v ulicích hlavního města.

Původní televizní seriál TV Nova Dokonalý svět na motivy úspěšného amerického filmu Ďábel nosí Pradu se začal natáčet letos 9. února. Šestnáct epizod první řady se natáčelo 146 dnů, během nichž se před kamerou vystřídalo na sto herců a 24 profesionálních modelek. Kromě ateliérů v Praze Vysočanech se natáčelo i na řadě zajímavých míst, mimo jiné v řadě butiků světoznámých značek v Pařížské ulici, v novém obchodním centru Arkády na Pankráci, na letišti ve Kbelích či na golfovém hřišti na Karlštejně.

Příběh scenáristky Mirky Vopavové nás zavede do redakce luxusního lifestylového časopisu Grace. Se zaměstnanci vydavatelství budeme prožívat jejich tajné osobní sny i nezdary, pracovní úspěchy i průšvihy. Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Dokonalý svět, v němž se cítí nejlépe, je stále více nabouráván všedním životem. Lidé, kteří se realitě ze všech sil bránili, se učí v ní žít, a jejich čtenáři (a diváci) se naopak od nich dozvídají mnohé o zákonitostech krásy, módy a stylu.

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
doufam,ze nezklame
Obrázek uživatelky
profil
určitě se těším,stejně jako mnoho žen a hlavně jaké ,že to budou nové poznatky okolo mody a jejích zákonech????????????
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles