8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Láska bolí na Prima love

5. 09. 2012 | Televizní tipy
Romantický seriál Láska bolí od Cindy Chupackové (Sex ve městě, Raymonda má každý rád) se věnuje lásce, randění, sexu a manželství. Každá epizoda seriálu Láska bolí je rozdělená do tří vzájemně propletených příběhů, které se točí kolem nějakého vztahového momentu.

Děj seriálu Láska bolí spojují pouze tři hlavní hrdinové. Annie je osamělá mladá Newyorčanka. Přátelé už všichni zapluli do manželských přístavů a ona jako náhradní matka nosí dítě své sestry a švagra. Podaří se jí najít spřízněnou duši?  

Seriál Láska bolí na Prima loveManželé Colleen a Judd zase žijí ve Venice Beach a mají vlastní řádku starostí. Judd se ocitne vedle svého největšího idolu Jennifer Love Hewittové (hraje samu sebe) v letadle a s posvěcením manželky se ji dojemně nešikovně pokouší sbalit.

Epizodní postavy seriálu Láska bolí přinesou nový pohled na situace, do kterých se hrdinové dostávají. Láska nás totiž nutí dělat úplně šílené věci. Jeden příběh je o tom, jak se chlapík snaží konkurovat vibrátoru své přítelkyně, jiný zase o postarším manželském páru na návštěvě u homosexuálního syna.

Další žena v seriálu Láska bolí předstírá, že je panna, aby sbalila vytipovaného partnera. V seriálu se v netypických rolích objeví nespočet celebrit. Můžeme se těšit na herce jako Craig Robinson, Lindsay Price, Michelle Trachtenbergová, Christopher Gorham, Beau Bridges, Eddie McClintock nebo Pamela Adlonová.

Seriál Láska bolí - herci:


Becki Newtonová (Annie)
Becki se narodila v kyrgyzstánském Biškeku, když tam její rodiče pracovali, ale vyrostla v Connecticutu. Proslavila se rolí Amandy Tanenové v americké verzi Ošklivky Betty, kterou hrála v letech 2006 až 2010. Objevil se zde i její starší bratr Matt. V sedmé sérii sitcomu Jak jsem poznal vaši matku si zahrála Quinn, která chodí s Barneym. S manželem Chrisem Diamantopoulosem se potkala v newyorském metru a mají syna.

Seriál Láska bolí na Prima loveGreg Grunberg (Judd)
Nejvíce ho proslavila role Matta Parkmana v seriálu Hrdinové. Je ženatý a má tři děti. Nejstarší syn Jake trpí epilepsií, proto se Greg začal aktivně věnovat charitativním organizacím, které zvyšují povědomí o neurologických poruchách a sbírají peníze na jejich výzkum. Založil celebritní kapelu Band From TV, ve které hraje na buben. Dalšími členy jsou Hugh Laurie (klávesy), James Denton (kytara), Jesse Spencer (housle), Adrian Pasdar (kytara), Scott Grimes (klávesy) a Terry Hatcherová (zpěv). Greg kamarádí s režisérem J. J. Abramsem, který ho rád obsazuje do svých projektů.

Constance Zimmerová (Coleen)
Je známá hlavně ze seriálů Vincentův svět a Kauzy z Bostonu. Pochází ze Seattlu a do herectví se zamilovala na střední škole. Hrála v Aktech X, Babylonu 5, Felicity nebo v Joan z Arkádie. Hodně se angažuje v boji proti AIDS a organizuje benefiční akce pro mnoho charit. Má dceru a nedávno se za jejího otce vdala.

Nenechte si ujít první díl seriálu Láska bolí
již ve středu 5.9. 2012 ve 23.25 na Prima love


Zdroj, foto: Prima love

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Láska bolí na Prima love:

Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
Seriál Láska bolí na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !