8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 12.10. 2012

12. 10. 2012 | Televizní tipy
Sledujte zábavnou Show Jana Krause tentokrát opět z New Yorku již v pátek 12.10. 2012. Chirurg Bohdan Pomahač, zpěvačka Markéta Irglová a hokejista Marián Gáborík budou 12.10. 2012 hosty v Show Jana Krause. Moderátor znovu představí ve své show zástupce Česka a Slovenska, kteří dosáhli nevídaného úspěchu v USA.

Show Jana Krause – 12.10. 2012 – hosté:

Bohdan Pomahač – lékař, který se narodil v Ostravě, dnes patří k nejuznávanějším plastickým chirurgům světa. O jeho operacích se v USA mluví jako o zázracích. Byl prvním lékařem v USA, který dokázal transplantovat lidský obličej. Dosud provedl tři úplné transplantace obličeje. Nedávno kolem něj bylo opět živo, transplantoval totiž pacientovi obě ruce.

Show Jana Krause 12.10. 2012Markéta  Irglová – zpěvačka, skladatelka, která v roce 2007 dostala Oscara za nejlepší filmovou píseň. Muzikál naposledy bodoval v červnu na prestižních amerických divadelních cenách Tony. Markéta žije střídavě v New Yorku a na Islandu, kde se podle svých slov mj. nechává inspirovat islandskou přírodou. V zemi termálních gejzírů natáčí ve studiu, kde své desky produkovala např. Björk.

Marián Gáborík – hokejový útočník NY Rangers, slovenská hvězda NHL, pochází z Trenčína, kde již čtvrtým rokem provozuje svou hokejovou školu pro děti, největší v Evropě. Se svým platem 7,5 miliónu dolarů ročně se řadí mezi nejlépe placené hráče zámořské ligy.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 12.10. 2012 večer na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !