8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 6.12. 2013

6. 12. 2013 | Televizní tipy
Speciální mikulášská Show Jana Krause s datem 6 .12. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Herec Pavel Liška, sportovní komentátor Karol Polák a herečka Gabriela Marcinková se představí v netradiční Show Jana Krause s datem 6.12. 2013.

Show Jana Krause – 6.12. 2013:


Pavel Liška
– úspěšného herce pro film před lety objevil Saša Gedeon, když nechal ukázat jeho talent ve filmu Návrat idiota. Do paměti diváků se asi nejvíc vryl rolemi v Hřebejkových filmech Pupendo, Horem pádem a Nestyda. Nezapomenutelný je také jako řidič autobusu v Účastnících zájezdu. Vloni odešel z Divadla Na zábradlí na „volnou nohu“, koupil si motorku a začal mluvit o tom, že si konečně začíná plnit své životní sny.

Show Jana Krause 6.12. 2013Karol Polák
– legendární slovenský sportovní komentátor proslulý svým osobitým stylem, autor mnoha legendárních hlášek.

Gabriela Marcinková
– slovenská herečka, která dobývá Hollywood, se dostala do amerického žebříčku sta nejkrásnějších tváří světa a předčila v něm mj. i Scarlett Johanson. Přestože se herečka Marcinková ve jmenovaném žebříčku nachází až na 85. místě, považuje své umístění za úspěch. Gabriela je na Slovensku nepříliš známá, zato v Hollywoodu o ní už vědí.

Navzdory tomu prý Gabriela dlouho bojovala s tím, zda je pro ni herectví to pravé, neboť měla pocit, že jí chybí sebevědomí. „Ale možná se moc sleduji. Možná to má být tak, že člověk se sebou nikdy nemůže být úplně spokojený," říká. Herečka hrála např. po boku Anthonyho Hopkinse a Juda Lawa ve filmu 360. Natočila také film Byzantium s oscarovým režisérem Jordanem a hrála v seriálu Horká krev. Do svého filmu si ji nedávno vybral i režisér Mads Mikkelsen.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause
uvidíte v pátek 6.12. 2013 ve 21.45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !