MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 9.12. 2015

9. 12. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 9.12. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Ministr spravedlnosti Robert Pelikán, herečka a zpěvačka Barbora Poláková a syn legendárního herce Petr Menšík se představí v Show Jana Krause s datem 9.12. 2015.

Show Jana Krause – 9.12. 2015:


Robert Pelikán
– ministr spravedlnosti ČR od března letošního roku, pozornost na sebe svými činy strhává každou chvíli. Poprvé ho zachytili fotografové v půlce února. Tehdy se ještě v roli kandidáta na ministra spravedlnosti přijel představit premiérovi a před sněmovnou sesedl z kola. Na kole dorazil jako čerstvě jmenovaný ministr spravedlnosti i na své první zasedání vlády. Nicméně pak už média probírala hlavně jeho rozhodnutí a činy související s jeho resortem. Udržuje si image tvrdohlavého bojovníka s nešvary v justici, nechává svůj komunikační tým posílat žoviální vzkazy po sociálních sítích. Neváhá také veřejně vystoupit proti všem, například když se na vládě hlasuje pro uprchlické kvóty. Je zkrátka „cool“. Coby novopečený člen ANO si nejspíš získává nové příznivce, podle posledního průzkumu CVVM zaznamenal druhý nejvyšší nárůst důvěry mezi politiky.

Show Jana Krause 9.12. 2015Barbora Poláková – herečce a zpěvačce se na konci září narodila dcera Ronja, kterou má s hercem Pavlem Liškou, a o pár týdnů později vydala své debutové album, na něž už předem upozornila úspěšným videoklipem Nafrněná, který měl miliony přehrání. Mateřské povinnosti si prý Bára hodlá užít. „Kromě koncertů k desce a jednoho natáčení za rok se do práce nepohrnu. Nějak přirozeně a plynule se asi vrátím do Dejvického divadla a u ostatních představení se uvidí. Dohodli jsme se, že Pavel bude muset zkrátka pracovat víc,“ směje se Bára.

Petr Menšík
– nejstarší syn legendárního herce Vladimíra Menšíka svého otce nezapře ani vzhledem, ani projevem. Jeho vzpomínky na Vladimíra Menšíka by vydaly na celou knihu. „S tátou byla »čurina« furt. Pořád chrlil vtipy. Kolikrát jsme byli dezorientovaní, protože jsme nevěděli, co je »prča« a co pravda. On byl prostě živel, ať doma nebo na natáčení. Kvůli němu se třeba natáčení zpozdilo o několik hodin, protože štáb jeho fóry paralyzovaly. On byl stejný doma, ve filmu i na jevišti,“ říká. Petr je jedním ze zakladatelů Menšíkovy jedenáctky, mužstva, které vzniklo jako vzpomínka na jeho otce. „Všechny zápasy jsou charitativní. Můj tatínek bojoval celý život s astmatem, a tak jsem se rozhodl peníze »vykopané« za utkání vždy na konci roku předat primáři Dětské nemocnice v Brně. Peníze se použijí na léčbu dětí, které trpí stejnou nemocí, s jakou se potýkal otec,“ vysvětluje Petr Menšík, který hraje fotbal odmalička. Dodává, že jeho otec měl sport moc rád, hlavně fotbal. „Určitě by měl radost ze založení »své« Menšíkovy jedenáctky.“

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 9.12. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !