Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 44. díl - Ošizený líh

22. 09. 2020 | Televizní tipy
44. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 22.9. 2020. Štěpán se dozvídá, že Lída neřekla Sylvě o tom, že si ji nechce vzít. Lída doufá, že si to Štěpán rozmyslí. Jenže Štěpán jde hned na statek, ale Sylvu tam nenajde. Ale Týně řekne, že se chce se Sylvou rozejít.

Lída je naštvaná, protože podle ní stačilo pár týdnů, aby na ni Sylva přepsala prameny a mohl se Štěpán klidně se Sylvou zase rozvést. A když se dozví, že Štěpán Sylvě zatím o zrušené svatbě neřekl, tak cítí šanci. Do lihovaru přijede nenadálá celní kontrola na udání.

Slunečná - 44. díl - Ošizený líhHlavní celník je nový, takže s ním nemají žádné vztahy. Oproti obvyklé kontrole nechá zkontrolovat všechny sudy. A zjistí, že chybí líh. Až do konce řízení nesmí vstupovat do skladů, ani pálit. Po odchodu celníků se Štěpán přizná, že nakoupil víc sudů a ten líh schoval.

Lída obvolává různé známé, ale Zdeněk se ptá rovnou právníka a zjistí, že jim doměří daň, dostanou pokutu a hrozí jim zabavení firmy i veškerého majetku. Lída si myslí, že je udala Týna, ale byl to starej Slanina.

Plesníková je naštvaná, protože k ní nechtějí kluci jet. A pustí se do Toma, vyhrožuje mu. Tom zachová klid, ale ví, že se Plesníková bude mstít. A skutečně přijde na kontrolu Jarošová. Kontroluje nejen Toma, ale i Kratinovi. Kratina se naštve a vyhodí ji. Jarošová zjistí, že má v autě kozla Bobeše. A slepice. Udělali to Vojta s Matějem, ale to se Jarošová nedozví.
Julie přijala pozvání veterináře na procházku. Jenže z té se vyvine túra, a to se Julii nelíbí. Veterinář přinese Julii jako dárek dobré boty, aby si na túrách neničila nohy.

Janek si je jistý, že dotaci dostanou a začíná plánovat rekonstrukci ozdravovny. Chce na ni použít peníze za nákup oleje pro Tománka. Už najímá chlapi na práci. Jenže Roman jedná a podaří se mu dotaci pozastavit. Hana zjistí, že se pokoušeli Koťu vydírat. Janek pošle do háje Romana i Linharta. Je přesvědčený, že v tom jede Linhart s Romanem. Janek musí říct chlapů ze vsi, že jim práci nedá.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie L. Kodad

44. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 22.9. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !