8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táta na plný úvazek - 28.11. 2016

28. 11. 2016 | Televizní tipy
Péče o malé děti znamená plné pracovní nasazení a neustálou pozornost. Co se stane, když maminky přenechají děti i dům svým partnerům a vyrazí na dámskou jízdu k moři? Celou domácnost musí zvládnout tátové. A to leckdy opravdu není hračka! Aby tuto zkoušku zvládli muži se ctí, musejí se z nich stát tátové na plný úvazek. Jak to dopadne, uvidí diváci v dalším díle stejnojmenné show televize Prima již v pondělí 28. listopadu ve 21.35.

Táta na plný úvazek – 28.11. 2016:


Sabina a Míša
se znají už od střední školy, obě mají doma děti a na starosti celou domácnost, na společnou dovolenou na ostrově Korfu se proto už moc těší. Jejich partneři Láďa a Jiří budou mít možnost pochopit, jak těžká a únavná je nepřetržitá péče o děti,
i pochopit každodenní kolotoč svých žen. Poradí si Láďa se dvěma temperamentními a od sebe téměř nerozeznatelnými dvojčaty? Dokáže si Jiří zorganizovat domácnost se čtyřmi dětmi?

Táta na plný úvazek - 28.11. 2016Rodina obchodního zástupce Ladislava Čermáka (36) a Sabiny Fleišingerové (38) žije v Ořechově nedaleko Brna. Hlavní náplní jejich rodiny jsou 16 měsíční dvojčata Viktor a Kryštof. Ladislav má z prvního manželství ještě další dva kluky – Vojtu (8) a Ladislava (10). Oba jsou ve střídavé péči a u rodičů se střídají po týdnu. Ladislav si vždy chtěl vyzkoušet mateřskou, teď bude mít příležitost. Navíc, jako překvapení pro partnerku, chce nafotit s dvojčaty profesionální fotografie do připravovaného dětského pokoje a zařídit jej také nábytkem.   

I rodina Jiřího (40) a Michaely (38) Nečasových žije nedaleko Brna, v Tišnově, kde spolu se 4 dětmi obývá pronajatý byt 2kk. Adriana (14), Richard (12), Kryštof (9) a Terezka (3) jsou velmi aktivní a osobité děti. O harmonogram všech jejich kroužků i celou domácnost se stará hlavně maminka, která má vše perfektně zaznamenané. Jak se s její logistikou popere Jiří? Má štěstí, že děti si hodně věcí hlídají už i sami. Zvládnout za manželku bude muset ale školní výuku žáka 1. stupně Kryštofa, kterého doma učí maminka, do školy syn chodí jenom na přezkoušení.    

Velkým oříškem bude pro tatínka stále hladových dvojčat zejména koupání, které obvykle rodiče řeší postupně s každým synem zvlášť. Tatínek se při něm pěkně zapotí. Stihne si v klidu vypít aspoň kávu na procházce? A jak si malí kluci užijí první návštěvu v dětském parku, kam je doprovodí i jejich nevlastní dva bráškové?

Jiří dělá výškové práce a s dětmi si to celkem užívá, protože jindy na ně nemá čas. Vzhledem k jejich množství a ještě většímu počtu koníčků jej však nečeká lehká práce. Večeře je tvrdá zkouška jeho otcovského respektu. A to se chystá ještě na nefungující vypínač, jehož výměnu slibuje manželce už rok. Zábavu si užije i na chatě u brněnské přehrady, kam pozve i svého kamaráda Láďu s dvojčaty.

Sledujte show Táta na plný úvazek již v pondělí 28.11. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sleduji od té doby co vysílají. Je super, že to tatínkové zvládají, jen mi ty děti připadají strašně drzé na své otce,
Obrázek uživatelky
profil
super povedený pořad, ž jsem viděla dva díy a líbí se miSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
třebaSmajlík se podívám
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles