Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Top Star Magazín 10.4. 2013

10. 04. 2013 | Televizní tipy
Lucie Bílá – kolik utrácí za svého syna? Michal Suchánek exkluzivně – tahle kráska je moje dcera. Libor Bouček – proč mu krachlo i druhé manželství? A do koho je zamilovaná Veronika Freimanová? To vše a ještě mnohem víc si nenechte ujít v TOP STAR magazínu ve středu 10.4. 2013 ve 21.45 na Prima family.

TOP STAR Magazín – 10.4. 2013:


První reportáž nese název Sexy Králová: Miss Lucie Králová začala chodit na hodiny tance a ukázala nám, že temperament jí rozhodně nechybí. Samozřejmě jsme se jí ptali i na vztah s Jiřím Šlégrem. Chystají svatbu?

Top Star Magazín 10.4. 2013Co dělat, když máte syna génia: Slavní platí svým dětem drahé školy a chtějí pro ně to nejlepší vzdělání. Kolik do svého syna Filipa investuje Lucie Bílá? A byl Ondřej Brzobohatý šprt nebo rebel?

V TOP STAR Magazínu s datem 10.4. 2013 můžete dále načerpat informace o nové show Máme rádi Česko: Každou neděli můžete na Prima Family sledovat novou zábavnou show Máme rádi Česko. Dva týmy celebrit změří síly v hravé vědomostní soutěži!

V další reportáží se objeví Michal Suchánek s dcerou: Exkluzivní rozhovor s Michalem  Suchánkem a jeho dcerou Berenikou.

A co dělá Mirka Čejková: Bývalá moderátorka se na obrazovce neobjevuje tak často, jako dřív. Co teď dělá? A chce chlapa?

V pořadu TOP STAR Magazín s datem 10.4. 2013 se ocitneme také na statku u Martina Krause: Eva Decastelo se na vlastní kůži přesvědčí, že statek s koňmi není zas taková romantika.

Dále tu máme reportáž s názvem Tajím, že jsem důchodce: Slavní, kteří se brání důchodovému věku. Proč žádali o důchod? Užívají si volna? A kolik berou?

Následují informace o rozvodu Libora Boučka: Libor Bouček exkluzivně o svém dalším rozvodu.

Předposlední reportáž, kterou v pořadu TOP STAR Magazín s datem 10.4. 2013 uvidíte bude zamilovaná. Veroniku Freimanovou jsme zastihli na natáčení talk show televize Prima Polívka na víně. Celá září a vypadá spokojeně. Může za to láska!

A jako poslední nás čeká večírek v MED CAFÉ: Večírková specialistka Agáta Hanychová vyrazila i tento týden do víru velkoměsta.

Sledujte TOP STAR Magazín již ve středu 10.4. 2013!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !