Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Pomsta na Prima love

27. 01. 2013 | Televizní tipy
V moderní variaci na román Hrabě Monte Christo se mezi smetánku v luxusním letovisku Haptons vrací Emily Thorneová. Chce se pomstít za příkoří, které se před sedmnácti lety stalo její rodině. Sledujte nový seriál Pomsta, který od 28.1. 2013 uvede Prima Love.

O seriálu Pomsta, který můžete sledovat
na Prima Love:


Do exkluzivního letoviska Hamptons na Long Islandu se minulé léto přistěhovala přátelská a kultivovaná Emily Thorneová (Emily VanCampová). Odzbrojující osobní kouzlo a velkorysost jí umožnily přirozeně vplout do uzavřených kruhů místní vyšší společnosti, kam jen tak někdo nepronikne. Jenže Emily není tou, za kterou se vydává. Za falešnou identitou se skrývá dívka, jež má jediný cíl – pomstu.

Seriál Pomsta na Prima loveKdyž jí bylo devět, jejího otce sousedé obvinili z děsivého zločinu, který nespáchal. Dostal doživotí a Emily ho už nikdy neviděla. Po celé dětství ji sžíraly vztek a bezmoc, pocity zrady a opuštění. Po sedmnácti letech se vrací pod jiným jménem a s detailním plánem, jak zničit zapřisáhlé nepřátele. Zasazuje jim tak přesně mířené rány, že se jim životy začnou hroutit pod rukama.

Victoria Graysonová (Madeleine Stoweová) je elegantní hlava rodiny Graysonů a královna hamptonské společenské scény. Skrývá temné tajemství – svůj podíl na událostech, které zničily Emily život. Prohnaný úspěšný obchodní magnát Conrad Grayson (Henry Czerny) je ochotný udělat cokoli, aby se vyhnul potenciálním skandálům. Jejich syn Daniel (Josh Bowman) nedokáže Emily odolat. Netuší, že je právě ona důvodem, proč se jeho rodina dostává do stále větších problémů. Sestra Charlotte (Christa B. Allenová) dokonale zapadá mezi vrstevnice.

S jedinou výjimkou: Má slabost pro muže z chudších společenských poměrů. Nolan Ross (Gabrielle Mann) se na veřejnosti k Emily nehlásí, ale ve skutečnosti je pojí jak minulost, tak přítomnost a budoucnost. Jack Porter (Nick Wechsler) je synem dělníka z místních doků a pomáhá otci s provozem restaurace Stowaway Tavern. Vždy měl ambice a chtěl utéct za lepším životem, ale oddanost k nemajetné rodině ho drží doma. Když se seznámí s Emily, má zvláštní pocit, že jsou nějak hlouběji spříznění.

Jeho mladšího bratra Declana (Connor Paolo) fascinuje svět bohatých rekreantů. Zajímá se o Charlotte Graysonovou. Emilyina nejbližší kamarádka Ashley Davenportová (Ashley Madekweová) organizuje večírky a společenské akce. Snaží se oslnit Victorii, aby posílila své postavení mezi hamptonskou smetánkou. Emily se neochvějně drží svého cíle a díky bystré mysli je vždy pět kroků před ostatními. Jenže když ji začne dohánět minulost, dostane se její srdce do křížové palby.

Zajímavosti ze seriálu Pomsta:


Madeleine Stoweová byla v roce 2012 za roli Victorie nominována na Zlatý glóbus.

Herci seriálu Pomsta, který uvede Prima Love:


Emily VanCampová (Emily Thorneová)
Kanadská herečka Emily VanCampová si rolí Amy Abbotové v seriálu Everwood získala mnoho fanoušků. Pochází z Ontaria a ve dvanácti se přes odpor rodiny přestěhovala do Montrealu, aby mohla studovat prestižní baletní školu. Má tři sestry a mluví plynule francouzsky. Mohli jsme ji vidět v seriálu Bratři a sestry a Glory Days a ve filmech Ztracená, Hra o čas, Špinaví Irové, Kruh 2 nebo Přenašeči. Chodí se seriálovým kolegou Joshem Bowmanem.

Madeleine Stoweová (Victoria Graysonová)

Po matce pochází z vlivné kostarické rodiny, její předci byli dokonce místními prezidenty (nebo s nimi alespoň byli spříznění). Původně se chtěla stát koncertní pianistkou, po smrti svého učitele se však dala na studium filmu a žurnalistiky a nakonec přeběhla k herectví. Po účinkování v různých televizních projektech na sebe upozornila ve filmu Policejní dohled a zazářila v roli Cory v Posledním Mohykánovi s Danielem Day-Lewisem.

Objevila se i ve filmech Pomsta, Closet Land, Prostřihy, Pistolnice, 12 opic, Podoby lásky nebo Údolí stínů. Momentálně se připravuje na režisérský debut – má v plánu natočit western The Unbound Captives, v němž si zahrají Hugh Jackman, Rachel Weiszová a Robert Pattinson. Madeleine žije v Texasu s manželem Brianem Benbenem a dcerou May.

Seriál Pomsta uvidíte na Prima Love od 28.1. 2013 vždy ve 21.20

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !