Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 39. týden

25. 09. 2017 | Televizní tipy
Pojďte žasnout, bavit se, poznávat, ochutnávat, pátrat, odkrývat tajemství v nejrozmanitějším dokumentárním světě na českých obrazovkách.

Na jaké unikátní dokumenty
se můžete na Prima Zoom těšit ve 39. týdnu?


26. 9. 21.00 – Muhammad Ali: Hrdina lidu

Muhammad Ali, vlastním jménem Cassius Marcellus Aladdin Mulligan Montmoreney O'Toole Clay, narozen 17. ledna 1942 v Louisville, který zemřel 3. června 2016 ve Phoenixu, byl legendární americký boxer. Dostal jméno po svém otci Cassiu Marcellu Clayovi, který byl pojmenován po abolicionistovi a politikovi Cassiu Clayovi, jenž žil v 19. století. Boxovat začal ve 12 letech poté, co mu bylo ukradeno kolo. Během svých studií na střední škole vyhrál 100 ze 108 zápasů a dvě mistrovství Amatérské atletické unie. Na letních olympijských hrách v Římě získal zlatou olympijskou medaili v polotěžké váze. Jeho přezdívka „Největší“ s ním odešla do penze. Od roku 1980 trpěl Parkinsonovou nemocí. V roce 1999 byl časopisem Sports Illustrated korunován na „Sportovce století“.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 39. týden27. 9. 21.00 – Krásy divoké Albánie

V srdci Balkánu leží Albánie. Země plná dosud neobjevených přírodních krás se rozprostírá od majestátního pohoří až k zpěněnému moři. Protože se tady střetává středozemní a kontinentální klima, narazíme na širokou škálu ekosystémů. Objevte spolu s námi tajemství a Krásy divoké Albánie. Mezi Dinárskými horami a tyrkysovým pobřežím Jaderského moře, nad nespoutanými bystřinami, řekami a velkými jezery proletíme ve společnosti mladého orla narozeného brzy zjara.

27. 9. 22.00 – Největší světové loupeže (1. díl)

V šesti dílech vás vezmeme za těmi největšími světovými loupežemi a poodhalíme jejich tajemství. Máte se na co těšit. Tak vzhůru na lup.

28. 9. 21.00 – Vzdušní válečníci III (C-17)

Od roku 1903, kdy lidstvo poprvé vzlétlo, nás to neustále táhne na oblohu. Vyvíjíme a vyrábíme stále lepší, výkonnější a nebezpečnější letouny. Ve třetí řadě tohoto oblíbeného seriálu se seznámíme s dalšími vzdušnými válečníky, kteří patří k nejlepším z nejlepších. Gigant C-17 je létajícím skladištěm. Způsobil přelom v transportním programu amerického letectva a obstál i tváří v tvář nebezpečím ve východní Evropě, Iráku a Afghánistánu. CH-47 Chinook je už po několik desetiletí oblíbeným armádním vrtulníkem. Je výkonný, odolný a precizní. Není to sice žádný velký krasavec, ale osvědčil se už ve Vietnamu. Kvůli změnám na bitevních polích dokonce prošel efektní modernizací. Pozadu nezůstávají ani drony. Dnes létají výše, déle a mnohem nenápadněji, než se kdy konstruktérům letadel snilo.   

30. 9. 22.00 – Kleopatra: Legenda a skutečnost (1. díl)

Poznejte pravdu a zbourejte mýty o jedné znejnámějších a nejlegendárnějších panovnic starověku. Kleopatra VII. Filopátor (69–30 př. n. l.), známá většinou jen pod jménem Kleopatra, byla egyptská královna pocházející z dynastie Ptolemaiovců. O jejím dětství není známo téměř nic, byla třetí dcerou krále Ptolemaia XII., kdo byla její matka, je nejisté, ale předpokládá se, že se jednalo o sestru Ptolemaia XII. Vejděte do příběhu o této legendární ženě.

30. 9. 23.00 – Alexandrie: Město měst

Starověkému světu dominovaly tři metropole: Atény, Řím a třetí, jež je dnes takřka zapomenutá. Dnes leží na dně Středozemního moře. Alexandrie byla městem postaveným ze snů a vyloženě moderních myšlenek. Vznikla díky tomu, že jeden muž dostal vizi uchovat všechny vědomosti lidstva na jediném místě. Vydejte se s námi hledat toto ztracené město, založené Alexandrem Velikým přímo v pusté poušti 331 let př. n. l., které se stalo prvním globálním centrem kultury, kam znalosti proudily ze všech koutů světa.

Unikátní dokumenty, vysílané ve 39. týdnu,
uvidíte každý den od 20:00 – 24:00 na Prima Zoom!   


Zdroj, foto: Prima ZOOM
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !