MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu ZOO se objevila Karolína Ruppert

7. 12. 2023 | Televizní tipy
Vede dětský sbor a bez ostychu se zajímá o Filipa Jandu v podání Tomáše Kluse. Řeč je o Karolíně Ruppert, která se objevila v dalším pokračování seriálu ZOO. Ke zpívání a dětem má Karolína blízko, na rozdíl od hraní, které přijala s ostychem. 

Tomáš Klus alias Filip Janda má za úkol vyfotit dětský sbor v útrobách zoo a ta, která má o krásné fotky zájem, a nejen o ně, je právě vedoucí sboru v podání Karolíny Ruppert. „hLásky je dětský sbor, který vedu, a z produkce vzešla nabídka, jestli bych s nimi nedorazila na natáčení a rovnou to odehrála, anebo že pozvou někoho jiného. Říkala jsem, že když už tam s dětmi pojedu… V nějakých reklamách jsem hrála, epizodní role mě taky neminuly, tak to vezmu. 

V seriálu ZOO se objevila Karolína RuppertNavíc to bude pro děti nejpřirozenější,“ vypráví Karolína Ruppert, jak se dostala do seriálu. Její hlavní úkol byl zajímat se o Tomáše Kluse alias Filipa. „S Tomášem se znám, i s jeho ženou. Víme o sobě a já je mám oba ráda. Tomáš je sympatický a moc mi na natáčení pomohl. Celé to zlehčoval, nicméně svádět muže neumím ani v reálném životě, tak uvidíme, jak to vyšlo na kameru,“ popisuje s ostychem Karolína, která se z veřejného života stáhla. „Učím děti zpívat. Mám jich 150 a je to krásná práce. 

Když mají děti chuť zpívat, tak je vedu. Hlasivky jsou sval, takže jdou vycvičit stejně jako jiné svaly. Samozřejmě talent je něco jiného, ale když chce někdo zpívat, tak by měl hlas trénovat každý den. Já se snažím i méně nadané děti motivovat k tomu, aby si věřily a nestyděly se a byly schopné si s chutí a sebevědomě zazpívat. Sama bohužel děti nemám, takže tato práce mě obrovsky naplňuje. ZOO mě bavila, ale mám o sobě, jako „herečce“ velké pochybnosti. Do veřejného života, jako zpěvačka, už se ani moc nechci vracet. Prošla jsem si rakovinou a tehdy jsem musela všechno ze dne na den utnout a vše přizpůsobit léčbě.

Celý život se mi obrátil vzhůru nohama a pak už jsem se na pódia nevrátila“ prozrazuje Karolína Ruppert. „Nabídky na zpívání neodmítám, ale nikam se netlačím. Minulý rok jsem odzpívala jako vokalistka několik koncertů v rámci turné Lucie v opeře a to byl pro mě doslova dar. Užila jsem si to jako nikdy před tím a v těch chvílích jsem byla každou buňkou šťastná.“ Ale profesně mě strašně baví to, co dělám teď. 

Učení malých dětí je nádherná a velmi obohacující činnost. A druhá věc, která mě naplňuje, je pomoc potřebným. Na jaře 2022 jsem začala pomáhat těhotným ženám v těžkých životních situacích. Ve spolupráci s Člověkem v tísni pomáháme těhotným matkám v nouzi. K dnešnímu dni jsme pomohli víc jak 500 maminkám a opravdu to byly težké osudy a případy,“ vysvětluje Karolína Ruppert, která se v seriálu ZOO ještě na chvilku ukáže.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !