8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V show Máme rádi Česko zazpívá i Leoš Mareš

4. 04. 2013 | Televizní tipy
Leoš Mareš se po letech (opět) pěvecky předvedl! Hokejový Dejdar si to rozdal s fotbalovým Vízkem. To vše a ještě více v nové show Máme rádi Česko! Zábavná megashow Máme rádi Česko je tady! Dva týmy složené ze čtyř osobností! Souboj vědomostí, tipování, zábava, humor, zpěv a napětí až do úplného konce! Ostrý start již v neděli 7.4. 2013!

V show Máme rádi Česko se předvede i Leoš Mareš:


Máme rádi Česko je zábavná show pro dva týmy, které se utkají v řadě rozmanitých soutěžních kol. V týmech se budou střídat různé celebrity, zůstanou jen stálice v podobě kapitánů: Jakuba Prachaře a Lou Fanánka Hagena a moderátor Libor Bouček. Odměnou za vítězství bude ryze česká symbolická cena.
Čeká vás spousta zábavy!

V show Máme rádi Česko zazpívá i Leoš MarešHned v prvním dílu show Máme rádi Česko začneme pořádně zostra. Jakub postavil čistě herecký tým – Jiří Mádl, Jitka Čvančarová a Martin Dejdar. Fanánek bude spoléhat na znalosti Leoše Mareše, Gábiny Partyšové a Ladislava Vízka. Důležitou roli budou hrát na začátku filmové ukázky z našich známých filmů, proti sobě budou stát jednotlivci z každého týmu. Která ze soutěžících maminek bude vědět, jak se jmenovali sova a kůň z pohádky Tři oříšky pro Popelku?

V druhém soutěžním kole show Máme rádi Česko budou mít kapitáni za úkol svému týmu slovně popsat české osobnosti, aniž by uvedli i jejich díla. Tým musí uhodnout, o koho se jedná. Říká se, že co Čech, to muzikant, proto nemůže pochopitelně chybět hudba! Soutěžit se bude v poznávání hudebních ukázek, ale nejen to! Hned první díl přinese veliké překvapení – Leoš Mareš zazpívá živě píseň Severní vítr!

Další kolo
show Máme rádi Česko bude výbušné. Moderátor nechá mezi soutěžícími kolovat „krabici s překvapením“ a bude klást otázky. Kdo odpoví správně, pošle krabici dál. Kdo špatně, u toho krabice zůstane, dokud neodpoví dobře. Časový limit neúprosně běží a „dáreček“ může každou chvíli explodovat!  Hraje se sice pořád v týmech, ale za neznalost pyká jednotlivec. Uhádne Jiří Mádl, jak se jmenoval les, kde bydlel Rumcajs? Poradí si Ladislav Vízek s otázkou, jak se jmenoval dohazovač v Prodané nevěstě? A jak jsou na tom s notoricky známými věcmi další osobnosti?!

A jedeme dál – schválně, dali byste dohromady třeba všechny české filmy nominované na Oskara? A dají je dohromady soutěžící? Nesmí chybět ani trocha zeměpisu, konkrétně všemi obávaná „slepá mapa“ a také trocha statistiky. Vyvrátíme tvrzení ze známé pohádky, že statistika nuda je. Jak se osobnosti poperou s odhadováním toho, kolik váží průměrný Čech nebo kolik v České republice pracuje lékařů? Boj jde do finále a o počtu bodů rozhoduje kolo štěstí! Dá se zvrátit celé skóre, nebo přijít o všechno! Bude mít nakonec více štěstí tým Kuby Prachaře nebo celebrity pod vedením Fanánka?

Zbrusu nová megashow Máme rádi Česko plná hvězdných osobností, hudby, zábavy a překvapení startuje 7.4. 2013 ve 20.15 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vypustila jsem slovíčko nic.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem zde dva beranky chytila
Obrázek uživatelky
profil
Teď jsem tam byla a taky.
Obrázek uživatelky
profil
Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family

kuknite vedľa...ale tiež tam nič extra nepadá Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ano tohle je špatná stránka,ale ani na té správné nic nepadá tak je to asi jedno
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles