8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová

9. 10. 2012 | Televizní tipy
Nové VIP Prostřeno přinese příjemnou společnost a báječné mňamky ze světové kuchyně, ale také vybraná vína. „Mě vaření baví“, říká první hostitelka, cvičitelka Hanka Kynychová, která začíná svůj den protažením u žebřin.

Druhá žena VIP týdne, Alice Bendová za svobodna Veselá, je prý už zase veselá. „Myslím si, že nejsem konfliktní typ,“ říká o sobě herečka, kterou si diváci Prima family pamatují ze seriálu Velmi křehké vztahy nebo z oblíbené soutěže Hádej, kdo jsem!

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka KynychováVe zmíněném seriálu hrál i její kolega Viktor Limr, který zamířil do Cest domů. Pohledný herec uvaří v úterý ve svém bytě na míru zážitkovou večeři. „Mně osobně vyhovují lidi, kteří poslouchají, když někdo mluví,“ říká introvert, který nevyhledává společnost nadměrně asertivních jedinců.

Posledním, kdo bude ve VIP Prostřeno tento týden vařit a prostírat, je zpěvák, tanečník a producent Petr Kotvald, který, ač nejstarší, vypadá stále výborně. Jak bydlí a jak se má zpěvák, na jehož písničkách Hanka vyrostla? Prozradí, že je abstinent, tentokrát ale svoji zásadu poruší, protože je to prý spíš Prolito! než Prostřeno!

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová:

V úterý 9.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Hana Kynychová. Prší – pro Hanu Kynychovou jistě štěstí! Cvičitelka a původně zahradnice, která už v mládí propadla aerobiku, uvítá hosty ve svém krásném domě s malou zahrádkou a bazénem. Kuchyň, kterou si trojnásobná maminka Hanka Kynychová „vydupala“, vyrobil její muž, ale „protože je velmi vysoký a všechno dělá podle sebe“, poličky i linky jsou prý trochu výš, než by Hanka potřebovala.

Italský večer ve VIP Prostřeno? Hana Kynychová slibuje „italský rozjezd a exotický závěr“ své večeře. Jako předkrm připraví anglickou pečeni a olivový krém, pak bude polévka minestrone. Alice nemusí husté polévky, ani Viktor neprahne po zelňačce, v níž stojí lžíce. Petr ji v životě nejedl, bude jim italská zeleninová polévka chutnat? To a ještě více se dozvíme ve VIP Prostřeno s datem 9.10. 2012.

Jako hlavní chod bude v dnešním VIP Prostřeno podávána perlička s pečenými bylinkovými bramborami a sladkou tečkou bude recept z čerstvých fíků, riicotty a medu. To zní báječně! „Myslím, že moje menu obstojí, protože je lehké a ve výsledku se budeme cítit také tak,“ věří si Hanka Kynychová. Pro Petra Kotvalda jsou to nové chutě. Alice kvůli nepečenému dezertu tipuje hostitele muže, Petr správně uhodl ženu a Viktor Limr předpokládá, že se jde k dobrému a zkušenému kuchaři.

Roast beef dělala v minulém VIP Prostřeno Hanka Mašlíková, uvidíme, jak si s ním poradí její jmenovkyně, která má „z pečínky a masa respekt“. A patrně i z perličky, kterou si plete s křepelkou. „Kuřecího masa mám přes týden plný zuby, perlička mi připadá taková noblesnější,“ vysvětluje hostitelka volbu receptu alias polodivoké drůbeže, která je pro všechny obestřená tajemstvím. Doplní ji parmská šunka, která přijde i do pečených brambor s bazalkou.

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová„Na Petrových písničkách jsem vyrostla,“ těší Hanku první host. „S Alicí jsme kamarádky, máme od sebe asi rok děti, známe se dlouho,“ vítají se dámy. Hanka Kynychová si pozvala také sommeliéra, aby víno bylo, jak se patří. „Dneska to není Prostřeno!, ale Prolito!,“ žertuje Petr, protože pan vinař dolévá a dolévá. Petr Kotvald je skoro abstinent, ale svoji zásadu u Hanky poruší. Prý měl v rodině několik odstrašujících případů, co s člověkem udělá alkohol, tak se krotí. Pečínka je dost krvavá, což naštěstí nikomu nevadí.

Výborným byl shledán i recept na tapenádu z oliv. „Tady seď na řiti a užívej si!“ razí Hanka Kynychová heslo z rodné Moravy, když má Alice cukání jí pomáhat v kuchyni. Té chutnal i dezert: „Složení fíků a ricotty bylo geniální,“ chválí sladkou tečku herečka. Moravská je i zábava – cimbálovka. Víno v příjemné společnosti odbouralo zábrany, takže dojde na taneček na terase.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Hanka Kynychová
již v úterý 9.10. 2012 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová:

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Hanka Kynychová
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Prostřeno je moc fajn pořád. Jsem ráda, že něco takového vzniklo. Nikdy jsem se o vaření nezajímala. Až od té doby, co jsem s přítelem, sem tam mu něco ukuchtím a zatím stále chutnalo. Do prostřeno bych se asi ale nepřihlásila, proto obdivuji ty, co do toho šli, i když se třeba nezadařilo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles