Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016

13. 11. 2016 | Televizní tipy
Další listopadový díl oblíbeného zábavného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky vám opět zpestří nedělní oběd. Na podzimní nachlazení je nejlepší zázvor, který se obvykle špatně loupe. Láďa proto divákům ukáže jednoduchou vychytávku, která loupání usnadní. Již začalo mrznout, a tak pomalu přišel čas nakrmit ptáčky.

Můžete jim upéct speciální bábovku nebo vyrobit krmítko z PET lahve. Francouzské jardiniére si paní Marie přejmenovala na „žardó“ nebo taky „dobrotu zelenou“. K její přípravě totiž potřebujete jen a pouze zeleninu. Fotografie v rámečku máme doma všichni. Ale co fotografii v zavařovací sklenici s 3D efektem?

Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016Peruánští naháči jsou vhodní i pro lidi alergické na psí srst. Ale pozor! I jim může občas srst narůst. Kdy se to stává, jak obléct naháče na zimu a jak vyrobit hračku pro psy z tenisáku a staré ponožky, poradíme v dnešních Vychytávkách Ládi Hrušky. PET lahve jsou téměř nezničitelné a jejich využití je široké.

Pan Miroslav si z nich speciální řezačkou vyrábí provázek. Netradiční květinu, kterou ocení všechny ženy a dívky, jde v minutě udělat z plat na vajíčka. A na samý konec udělá Láďa sladké, ale zdravé čekankové lívance.

Další díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky
můžete sledovat v neděli 13.11. 2016 ve 12.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016:

Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016
Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016
Vychytávky Ládi Hrušky 13.11. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !