Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016

19. 06. 2016 | Televizní tipy
Poslední jarní díl Vychytávek Ládi Hrušky vám opět přináší mnoho vychytávek a zajímavostí. Vlastnoručně vyrobený fóliovník na ovoce a zeleninu, připomínající vesmírnou loď z fantasy filmu, nám ukáže kandidát na Prima kutila pan Petr. Láďa s paní Vlastou půjdou na sběr sedmikrásek.

Dozvíme se, v čem všem jsou nám tato drobná kvítka prospěšná. Další vychytávka je tu! Láďa nám předvede, jak si z obyčejného lana vyrobit designovou rohožku do bytu. Svíčková patří mezi naše nejoblíbenější jídla vůbec. Znáte ovšem variantu svíčkové z krůtích prsíček? S divačkou Ivanou si takovouto dobrotu dnes uvaříme.

Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016Zajisté si pochutná celá rodina. Jak a z čeho vyrobit domácí pomádu na rty, nám ukáže divačka Jana. V nacházejících letních dnech bude tato kosmetika pro naše rty doslova balzámem. Klíšťata začínají pomalu vylézat ze svých úkrytů.

Láďa nám ukáže, jak si vyrobit domácí repelent, který nás před nimi spolehlivě ochrání. Že tatarák musí být jen z masa? Láďa nám předvede vegetariánský tataráček, který je snadný, chutný, a hlavně levný.

Další díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky můžete sledovat v neděli 19.6. 2016 od 12:40 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016:

Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016
Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016
Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016
Vychytávky Ládi Hrušky 19.6. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !