Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019

3. 03. 2019 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu po zimní přestávce opět každou neděli odpoledne pro vás.

V prvním díle nové vychytané sezony se naučíme vyrábět půvabné textilní dekorace ze zbytků látky ve tvaru tulipánu a zajíčka. A abychom se při šití nezbláznili z množství polorozmotaných špulek nití, vytvoříme si ze staré papírové krabice dokonalý organizér na nitě.

Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019Přičichneme k cukrářskému umění a ukážeme si, jak pracovat s potahovací hmotou při zdobení dortů. Zdobit ovšem nebudeme jen dorty, ale také třeba naši zahrádku – obzvlášť pěkně se na ní budou vyjímat rustikální zajíčci z březových polínek. Abychom měli na jaře do té naší zahrádky navíc ještě co zasadit, můžeme si doma předpěstovat rostlinky v ruličkách od toaletního papíru.

Pokud vás trápí rosení skel a únik tepla skrze vaše plastová okna, bude vás jistě zajímat možnost výměny skel za moderní trojskla se skvělými izolačními vlastnostmi. Navštívíme pana Zdeňka Nadymáčka, který svými nádhernými rytinami zdobí paroží. Ještě než nám před Velikonocemi začne čtyřicetidenní postní období, pustíme se spolu s Láďou do přípravy lahodných řízečků podle řezníka Krkovičky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 4. 3. 2019 ve 13.05 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019:

Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky – 3.3. 2019
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !