8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách 2.2. 2014 – Egypt

2. 02. 2014 | Televizní tipy
V pořadí pátý díl netypického cestovatelského magazínu Ženy na cestách vás 2.2. 2014 zavede do země faraonů a pyramid. Míša se Zlatuší se vydají do Egypta. Jakému místu dají cestovatelky jméno Hexnšus? A kterou z nich si prodavači na tržišti spletou se zpěvačkou Shakirou? 

Ženy na cestách – 2.2. 2014:


Prohlídku jedné z nejlidnatějších zemí Afriky zahájí cestovatelky v městě Hurghada. Přesto, že jsou na úplně jiném kontinentu, v Egyptě překvapivě najdou leccos, co jim připomene Evropu a Českou republiku. Když si například v restauraci objednají šneky, dostanou obalovaný řízek.  Ve městě najdou kavárnu pojmenovanou Praha.

Ženy na cestách 2.2. 2014 – EgyptSymbolicky se tu potkají hned se dvěma českými prezidenty. V Hurghadě si užijí nejen slunění na pláži, koupání v moři, ale během výletu lodí si vyzkouší i šnorchlování.  Podívají se také – patřičně zahalené – do jedné z mešit. Čím Míša mešitu znesvětí?  A kterou z cestovatelek si při následné procházce nočním městem obchodníci na tržišti spletou se zpěvačkou Shakirou?

Byla by škoda cestovat do Egypta a nepodívat se do Údolí králů, nejznámějšího pohřebiště egyptských králů a významných hodnostářů.  Dámy na cestách navštíví také chrám královny Hatšepsut, který si přejmenují na Hexnšus. Čas si udělají i na chrám boha Amona v Karnaku. Které místo je ohromí svou majestátností?

Další zastávkou, na kterou budou cestovatelky v magazínu Ženy na cestách s datem 2.2. 2014 dlouho vzpomínat, je návštěva beduínské vesnice. Míša se Zlatuší si tu zakouří vodní dýmku a ochutnají silný beduínský čaj. Na vlastní kůži se přesvědčí, jak složitě beduíni získávají každou kapku vody.

Nakouknou do beduínské kuchyně, navštíví místní manufakturu na výrobu tkaných koberců a odhalí tajemství, proč mají beduíni krásné bílé zuby. I tady na ně čeká připomínka domova. Jeden z beduínů na ně totiž promluví poměrně slušnou češtinou. Co dalšího v Egyptě Míša se Zlatuší zažijí? Uvidíte už tuto neděli 2.2. 2014 na Primě. 

Dívejte se na další díl magazínu Ženy na cestách v neděli 2.2. 2014
v 18.00 hodin na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky by me moc zajímalo, jak se k tomu ta desne nesympaticka a blba zenska dostala. Chtěla bych mit takový štěstí nebo známosti!
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s tebou je děsná Smajlíkasi ta prořízlá pusa .Jiné soutěže ji asi pomohly.Hodil by se tam určitě někdo jiný.
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím!
Viděla jsem pořad jedenkrát a stačilo mi!
Tady někdo odpovědný postrádá naprosto soudnost.
Obrázek uživatelky
profil
zajímalo by mě, čím a koho ta Zlatuše uchvátila?????????????

Obrázek uživatelky
profil
Míša mi nevadí, zato ta Zlatuše je jak bedna kytu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles