Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi

25. 03. 2019 | Televizní tipy
Nový komediální seriál Miroslava Krobota, ve kterém hrají všichni herci a zaměstnanci Dejvického divadla sami sebe. V seriálu Zkáza Dejvického divadla – Šmejdi dále hrají: R. Květoňová a další. Scénář M. Krobot a O. Hübel. Kamera J. Šustr. Režie M. Krobot (Premiéra)

Japonský výrobce luxusního nádobí Hideiyaki Yashida nepřijel do Dejvického divadla s prázdnou. Pro všechny herce Dejvického divadla přivezl luxusní nádobí, za které mu ani nestihli poděkovat. Herci Trojan a Myšička přemýšlejí o tom, že by nádobí, kterého jim Japonci zanechali celou dodávku, mohli zpeněžit. Navrhují bývalému uměleckému šéfovi Miroslavu Krobotovi, který chodí před divadlo na lavičku krmit ptáky, aby napsal a zrežíroval komponovaný pořad s tematikou hrnců, které by po představení mohli prodávat divákům.

Zkáza Dejvického divadla - ŠmejdiKrobot ze seriálu Zkáza Dejvického divadla – Šmejdi k překvapení všech souhlasí a začne chystat hru Divotvorné hrnce. Premiéra se má odehrát v Hodoníně, co nejdále z dohledu pražských divadelních kritiků. Cena jedné sady hrnců je určena na příjemných 57 tisíc, takže když se budou herci snažit, může být divadlo zachráněno. Sál hodonínského divadla se zaplňuje a publikum, podle očekávání, tvoří především důchodci. Každý příchozí dostává u vchodu skleničku sektu. Sál je pečlivě zamknut, aby nikdo nemohl odejít, aby po představení mohli herci divákům, za pomoci praktik tzv. šmejdů, nabízet předražené hrnce.

Opustit sál se nepodaří ani prarodičům Václava Neužila, budou nuceni si předražené nádobí koupit i oni nebo se Vaškovi podaří je zachránit? Celkově se dá zájezd do Hodonína zhodnotit jako finančně velmi úspěšná akce. V tom se ale ve foyer hodonínského kulturního domu nečekaně objeví redaktorka Květoňová z Českého rozhlasu s mikrofonem v ruce a nadšeně míří za zaskočeným Myšičkou. Jaká bude dohra Myšičkova smělého plánu s hrnci se v tuto chvíli ještě neví.

Zkáza Dejvického divadla – Šmejdi je k vidění 25. 3. 2019 od 21,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi:

Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi
Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi
Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi
Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi
Zkáza Dejvického divadla - Šmejdi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !