8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek

12. 09. 2012 | Televizní tipy
Jedinečná show, ve které se úžasná Jiřina Bohdalová poprvé představí, jako moderátorka nese název Zrcadlo tvého života. Do studia si tento týden pozvala Dominika Haška a za účasti jeho přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ním projde nejdůležitější etapy jeho života.

Hostem druhého dílu pořadu Zrcadlo tvého života bude slavný hokejový brankář Dominik Hašek. Jeho cestu od prvních krůčků na pardubickém ledě v šesti letech přes účinkování v zámořské NHL až po současnost si dnes večer připomeneme za účasti jeho přátel, kolegů i rodiny. A jaká překvapení a přání přichystala Jiřina Bohdalová slavnému „Dominátorovi“?

Zrcadlo tvého života – Dominik HašekZrcadlo tvého života – Dominik Hašek:


Jiřina Bohdalová v roli průvodkyně pořadem Zrcadlo tvého života tentokrát zaloví ve sportovních vodách a pozve brankářskou legendu Dominika Haška. Zavzpomíná s ním na těžké hokejové začátky na zahraniční hokejové farmě i na zlomové životní okamžiky. Kdo při nich Dominika Haška provázel? Nejen na to se paní Jiřina zeptá svých hostů.

Dominik Hašek - jeden z nejuznávanějších českých sportovců se dostal z pardubického stadionu až na nejvyšší příčky svého oboru. Kromě jiného byl několikrát vyhlášen nejlepším brankářem NHL. Kterého ocenění si však Dominik Hašek váží nejvíc? A co mu daly a vzaly těžké začátky v zahraničí?  „Já jsem byl brankář už od prvního tréninku,“ přiznává Dominik Hašek. S kým hrál hokej od pěti let? Přátelí se s hokejisty svých začátků dodnes? A jak vůbec Dominik Hašek přišel k přezdívce Dominátor?

Jiřina Bohdalová zamíří při toulkách brankářovou historií i do střední školy a zeptá se (jeho - škrt) paní ředitelky, jaký byl Dominik Hašek student. „Padla i ředitelská důtka…“ prozradí pedagožka divákům. Za svou bohatou hokejovou kariéru se Dominik Hašek setkal s mnoha osobnostmi.

Přátelí se například se známými sportovními komentátory Petrem Vichnarem a Robertem Zárubou. Jak viděli jeho brankářské začátky?  „Já se přiznám, že jsem z Dominika zpočátku opravdu trnul,“ zkonstatuje Robert Záruba.
Zkušený rozhodčí také přidá svou trošku do mlýna: „On byl dost zlobivej a málokoho snesl u brány. Navíc strašně nerad prohrává.“

Kdo všechno přijde zavzpomínat na hvězdný život brankářské legendy Dominika Haška, si nenechte ujít v pořadu Zrcadlo tvého života již
14. 9.  2012 v 20.00 hodin na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek:

Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
Zrcadlo tvého života – Dominik Hašek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !