Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Váchová má za sebou maraton

27. 05. 2010 | Úspěšní lidé

Miss ČR 2003 Lucie Váchová se v neděli ráno postavila na start jedné z tratí Pražského Mezinárodního Maratonu 2010. Překvapením nebylo ani tak to, že se půvabná Lucie objevila ve sportovním. Od dětství je její vášní sportovní gymnastika. Nečekané ovšem bylo, že si Váchová oblékla startovní číslo coby patronka týmu filmového festivalu Mental Power, na jehož filmech se podílejí lidé s mentálním a kombinovaným postižením.


Z gymnastiky mám špatná kolena a dlouhá trať by pro mě znamenala muka. Zvolila jsem dvoukilometrovou EKO procházku, kterou jsem šla po boku mých přátel z Mental Power Prague Film Festival,“ vysvětlila v cíli oblíbená modelka, která si startovní číslo připnula přímo na festivalové tričko, kterým tuto bohulibou myšlenku podpořila.


maratonMental Power zahájí v červnu svůj čtvrtý ročník. Na jeho plátnech opět zazáří filmy z chráněných dílen z celého světa. Svou myšlenkou je to totiž světový unikát a organizace sdružující osoby s tímto postižením do Prahy opět vyšlou své zástupce, aby prezentovali filmy, jež v průběhu roku natočili.


Tváří festivalu je herečka Tatiana Vilhelmová. V porotě pak vedle Vilhelmové pravidelně usedají osobnosti české kultury. Namátkou je to například režisér Petr Vachler, textař Michal Horáček, herečka Eva Holubová a další.


Festival se uskuteční ve dnech 3. až 5. června 2010

v pražském Divadle Palace


Zdroj foto: Mental Power


Vendi V.
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jedna z mála , ktorá ma aj vztah k športu
Obrázek uživatelky
profil
opravdu prekvapeni ji videt v maratonu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles