8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michal Zelenka z Ošklivky Katky je otcem

7. 07. 2008 | Úspěšní lidé
Herec ze seriálu Ošklivka Katka Michal Zelenka zažívá v těchto dnech nejkrásnější období svého života. 13. června porodila jeho přítelkyně Pavla Záleská syna Vojtíška.

„Moc jsem se na miminko těšil, ale zároveň jsem měl hrozný strach, že to nezvládnu,“ svěřil se Zelenka. Dnes už ale zvládá péči o miminko hravě, zatím však jen pod dohledem maminky. „Dokonce jsem před chvílí poprvé sám přebaloval,“ chlubí se pyšně novopečený otec.

Vojta Zelenka měl po porodu 3kg a 49 cm.
„Pavla rodila v Podolí. Měli jsme opravdu báječného pana doktora Vernera a porodní asistentku Janu Kubovou. Naprosto mě odzbrojili svým profesionálním přístupem a tím, jak byli nesmírně hodní. Až se rozhodneme pro dalšího potomka, určitě bychom si přáli, aby o nás znovu pečovali právě oni dva,“ nešetří Zelenka chválou na personál podolské porodnice.  

Michal ZelenkaKterý z rodičů bude Vojtíška rozmazlovat, nedokáže Michal Zelenka v tuto chvíli říct. Podle jeho slov to nyní dělá jak on, tak přítelkyně. Syna ale budou pravděpodobně vychovávat s určitou dávkou přísnosti a hlavně spravedlivě. „Máme sklony být přísní k ostatním dětem. Tam přesně víme, jak by se to mělo dělat,“ směje se Zelenka. „Jsem zvědavý, jak nám to půjde na vlastním,“ dodává.

Při natáčení začal Michal Zelenka se svým hereckým kolegou a kamarádem Lukášem Hejlíkem probírat jediné téma – děti. Jenže jejich názory na výchovu a péči jsou mnohdy značně odlišné. „Lukáš má ten jeho bio-život, bezplenkové metody, apod. Vždy mi to s velkým zaujetím vypráví a přesvědčuje, ať to taky zavedu. Je to pro nás zajímavá inspirace, ale vezmu si z toho vždy jen to, co se mi hodí,“ usmívá se Zelenka.



Zdroj: TV Prima



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
přeji malému Vojtíškovi a hodně štěstíčka a aby dělal rodičům jen radost SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles