Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petra Hřebíčková nasadila při mateřské terapii divadlem

1. 03. 2016 | Úspěšní lidé
Herečka Petra Hřebíčková je zatím stále na mateřské dovolené, ale zvolna se už vrací do divadla. Konkrétně na svou domovskou scénu Švandova divadla v Praze: už v lednu, půl roku po porodu syna Šimona, se tu znovu objevila v komorní inscenaci Hřebíčková s Onufrákovou lehce meditují aneb Děvky od Arbesa v režii DodaGombára. Od konce března se opět ujme  - zatím ještě v alternaci s kolegyní Klárou Cibulkovou - role královny Gertrudy v Shakesperově Hamletovi.

Za skvělý výkon v úloze nezvykle mladé královny a matky mladého princedánského byla nominována na Cenu Thálie. V dubnu se také vrátí do komedie Dioptrie růžových brýlí, kterou pro smíchovskou scénu napsal populární písničkář Xindl X.

Petra Hřebíčková nasadila při mateřské terapii divadlem„Užívám si plně mateřskou dovolenou, a protože divadlo je pro mě teď tak vzácné, o to víc se na jeviště těším. Nechci nic přehánět, být se Šimonem mě baví. Mám jedno až dvě představení do měsíce, tedy se v nich mohu náležitě vyřádit. Takovou terapii divadlem bych doporučila všem matkám,“ říká Petra Hřebíčková.

Ta se s divadelní scénou rozloučila loni v červnu v komedii Řemeslníci a poté se už plně soustředila na svou novou roli maminky. A tu si chce ještě užít: do dalších představení ve Švandově divadle se proto plánuje vracet až po letních prázdninách v nové sezóně 2016/2017.



Zdroj, foto: Švandovo divadlo



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Petra Hřebíčková nasadila při mateřské terapii divadlem:

Petra Hřebíčková nasadila při mateřské terapii divadlem
Petra Hřebíčková nasadila při mateřské terapii divadlem
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
superSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles