8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor s Helenou Vondráčkovou

19. 09. 2007 | Úspěšní lidé
Chcete vědět, kde Helana Vondráčková strávila léto, co připravuje pro své fanoušky na podzim a kdy jí vyjde nové CD? To vše se dozvíte v našem rozhovoru.

Zeptali jsme se Heleny Vondráčkové, jak se má a co dělá na podzim?
Helena Vondráčková: Právě jste mě zastihli na taneční zkoušce. Od 9. září účinkuji v zábavné soutěži Tanec z gwiazdami, což je polská obdoba české verze Star dance. V Polsku je tato show velmi populární. Současná už 6. řada vznikla na přání diváků a podle vedení televize TVN bude jednou z posledních. Rozhodli se tedy, že angažují hvězdu a přišli za mnou. Jejich nabídku jsem dlouho zvažovala, ale když mi jako partnera vybrali úžasného tanečníka Milana Plačka, se kterým jsem tancovala už v loni v Bratislavě, bylo rozhodnuto. Momentálně máme za sebou tři kola a jestli vydržíme až do konce, čeká nás jich ještě devět. Tak nám držte palce.


Dá se tedy říct, že jste v jednom kole. A jak jste si užila letošní léto? Také bylo pracovní?
Helena Vondráčková: Jen zpočátku. V červnu jsem si pozvala kamarády a přátele z branže na Žofín, abychom společným koncertem oslavili mé životní jubileum. Pak už jsem odpočívala na našem hausbótu. S manželem jsme brázdili na lodi Slapskou přehradu a užívali si klidu. Ještě před tím jsme na pár dní vyrazili na cestu po italských městech a památkách. A také se mi splnil jeden velký sen. Od přátel jsem k narozeninám dostala pozvání na koncert Barbry Streisand. Byl to pro mne obrovský zážitek.

Helena Vondráčková Je vidět, že nezahálíte ani když odpočíváte. Co Vás čeká v nejbližší době?
Helena Vondráčková: Těším se na účinkování doma. 10. listopadu budu mít koncert v pražské Lucerně, která se pro mne stala hudební Mekkou. Začala jsem v ní svou kariéru a i když jsem tu vystupovala už mnohokrát, pokaždé je to báječný pocit. Tentokrát jsem si pozvala jako hosty své kamarády Jitku Zelenkovou a Jirku Korna, ten si sebou přivede dokonce celý 4TET.

Na podzim chystám překvapení pro své příznivce v podobě 2CD nejoblíbenějších hitů a DVD plné duetů s Jirkou Kornem. První zmíněné vydá Universal Music a kromě známých písniček, které si na 2CD vybrali sami fanoušci, bude obsahovat také novinku Ha ha ha. Tuto písničku pro mne napsal Giorgio Koppehele, autor světoznámého hitu Mambo No.5, a otextoval ji Eduard Krečmar. DVD duetů s Jirkou Kornem vyjde pod hlavičkou Supraphonu a bude navazovat na úspěšné CD Těch pár dnů, o které je velký zájem.

No a ještě před Vánoci se stihnu podívat k našim sousedům na Slovensko, kam jezdím moc ráda. Slovenské publikum je velmi vnímavé a rádo se baví, takže koncert 15. prosince v Košicích bude určitě milým ukončením roku 2007.

A Vy můžete v týdnu od 22. – 28. října 2007 soutěžit o vstupenky na koncert Heleny Vondráčkové, který se koná 10. listopadu 2007 - Helena Vondráčková vystoupí v Lucerně!

Zdroj: www.vondrackova.net

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !