Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večer pro dobrou věc podporují známé osobnosti

29. 03. 2008 | Úspěšní lidé
Večer pro dobrou věc se uskutečnil již poosmé, 28.3.2008 v Divadle v Jaroměři na podporu postižených dětí. Akci sledoval zaplněný sál jaroměřského divadla.


Během večera vystoupila plejáda známých osobností jako Marcela Březinová, která dorazila s manželem a pospíchala domů.
Největším potleskem ocenili rodačku Naďu Urbánkovou.
Jana Fabiánová se objevila ve svém modelu, který si sama ušila: "Stává se ze mě návrhářka," dodala Jana Fabiánová.
Agáta Hanychová představila svého pejska Badyho, vystoupila dále Gábina Goldová, Martin France, Leona Černá se roztančila na závěrečném večírku s organizátorem Davidem Novotným, Nikol Štíbrová a Michaela Pokorná přijely bez protějšků. Michaela Nosková představila své nové písničky z připravovaného alba.

Večer pro dobrou věcVečer pro dobrou věc














Lili Sarah Fischerová a Lucie Hadašová přišly v téměř stejných modelech: „A teď vypadáme jako zebry,“ dodaly společně.
Ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová věnovala 16 000 Kč dětským domovům a stacionářům v rámci výtěžku.
Zazpívat a popovídat přijela i legenda Antonín Gondolán, Martin Ševčík, Filip Tomsa z filmu Kvaska, Dominika Kadlčková, Eva Čížkovská se objevila v modrých šatech, kde bylo vidět, že opravdu zhubla.
Eliška Bučková – Česká Miss přijela v doprovodu svého přítele a nehnula se od něj na krok. Michaela Dolinová byla převážnou část v šatně a pořád se líčila.

Večer pro dobrou věcVečer pro dobrou věc














Vystoupila i Lucinka z Top Star, projekt Gloria či mažoretky Scarlet. Michal Holan dorazil se svou vyvolenou Kačenkou.

    Celý večer moderoval Libor Bouček a Kateřina Kristelová na jedničku.

Večer pro dobrou věc"Tyto akce dělám velmi rád a budu je dělat i nadále, protože mají smysl sblížení a konkrétní cíl. Velkou odměnou je spokojenost návštěvníků, účinkujících, kteří se rádi vrací na mé akce. Patří poděkování rozhodně všem, kteří mi pomáhají u takových akcí a lidí, kteří podporují takové akce si já osobně nesmírně cením a vážím a děkuji jim za to. Všechny osobnosti vystupují bez nároku na honorář. Také poděkování si zaslouží město Jaroměř, které mně vyšlo vstříc a divadlo včetně techniků, personálu, zvukařů, kteří si zaslouží i velké poděkování, protože odvedli skvělou práci bez nároku na honorář, proto není pochyb, že se Večer pro dobrou věc uskuteční také v příštím roce. Hodnotím tuto akci jako jednu z nejpovedenějších, kterou jsem kdy uspořádal." dodal na závěr pořadatel David Novotný.

Celkový výtěžek v materiální a finanční výši činil 162 800 Kč v podobě dárků jako jsou CD, hračky, sladkosti, kožené zboží, přímo na pódiu převzala zástupkyně Základní školy speciální v Jaroměři, dále za Stacionář Nona ředitelka Jana a děti z Dětského domova Pardubice.


Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !